musze_schudnac
Użytkownik
mam poważny problem ze złodziejami z firmy betgun
otóż wpłaciłem tam kilka tysięcy,
grałem sporo różnych kuponów przez tydzień czasu po czym gdy dokonałem obrotu całością depozytu zleciłem wypłatę i ku mojemu zdziwieniu pobrali mi z konta 400 PLN że niby zgodnie z punktem regulaminu :
dodam rowniez ze NIE KORZYSTALEM Z ZADNEGO BONUSU
napisalem reklamacje,na ktora czekalem 3 dni na odpowiedz,wiec postanowilem napisac na chat aby uzyskac odpowiedz,i odpowiedz jaka otrzymalem sprawila ze zdebialem,przyznacie ze chyba takich idiotow jak ponizszy grzegorz to w calym w waszym bukmacherskim zyciu wiele nie bylo?
odpisali mi jakas bzdure w podobnym tonie na emailowa reklamacje,wyslalem swoje dowody ze nie ma nigdzie w regulaminie mowy o tak "dziwnym" sposobnie naliczania obrotu depozytem,i mimo iz odpowiedz na maila trwa niby "maksymalnie 48h" to czekam juz 9 dni na odpowiedz ????
a rozmowy na chacie wygladaja tak:
obrazac tego cymbala owszem,obrazilem,ale 48h zostawiajac wiadomosc na zamknietym live chacie "grzegorz dzbanie,kiedy odpowiedz?" ????
nie sa to dla mnie jakos specjalnie ogromnie pieniadze 400 pln,
ale na sama mysl ze jakis cebulak grzegosz razem z ojcem januszem beda paradowac za moje pieniadze w sandalkach i skarpetkach po molo w sopocie robi mi sie zle i dla samej zasady nalezy tych frajerow nauczyc uczciwosci
ktos sie orientuje co to za firma co wydala im licencje? jakas firma krzak czy jest sens do nich pisac zeby ogarnely grzesia i reszte idiotow?
przyznam ze jak gram kilka lat,to z takimi prawdziwkami sie jeszcze nie spotkalem :]
otóż wpłaciłem tam kilka tysięcy,
grałem sporo różnych kuponów przez tydzień czasu po czym gdy dokonałem obrotu całością depozytu zleciłem wypłatę i ku mojemu zdziwieniu pobrali mi z konta 400 PLN że niby zgodnie z punktem regulaminu :
wszystko fajnie,tylko ze ja zagralem za 120%2.8.1W przypadku chęci dokonania wypłaty po wcześniejszej wpłacie, a braku dokonania zakładów lub dokonaniu zakładów za znikomą część wpłaconych środków (mniej niż 65% kwoty), lub dokonania zakładów przeciwstawnych procedura stanowi:
a. w przypadku kart płatniczych/kredytowych: wypłata może nastąpić po min 10 dniach od dokonania wpłaty, klient zobowiązany jest dodatkowo dostarczyć skan dowodu tożsamości oraz oświadczenie dot. postępowania z bezcelową wpłatą do systemu betgun.com.
b. w przypadku wpłaty z MB: wypłata może nastąpić po 5 dniach od dokonania wpłaty
c. w przypadku przelewu: wypłata może nastąpić po 1 dniu od dokonania wpłaty
Notoryczne próby wypłaty po wcześniejszej wpłacie środków, za które nie dokonano zakładów za pełną kwotę będą odciążane zgodnie z pkt. 2.8.2 niezależnie od częściowego obrotu sumy wpłaty.
2.8.2Od każdej transakcji wypłaty wycofania środków określonej w pkt. 2.8.1 z konta w betgun.com będzie pobierana opłata manipulacyjna w wysokości 10% wypłacanej kwoty nie mniej niż: 16 PLN/4 EUR/6 USD + koszta transakcji
dodam rowniez ze NIE KORZYSTALEM Z ZADNEGO BONUSU
napisalem reklamacje,na ktora czekalem 3 dni na odpowiedz,wiec postanowilem napisac na chat aby uzyskac odpowiedz,i odpowiedz jaka otrzymalem sprawila ze zdebialem,przyznacie ze chyba takich idiotow jak ponizszy grzegorz to w calym w waszym bukmacherskim zyciu wiele nie bylo?
odpisali mi jakas bzdure w podobnym tonie na emailowa reklamacje,wyslalem swoje dowody ze nie ma nigdzie w regulaminie mowy o tak "dziwnym" sposobnie naliczania obrotu depozytem,i mimo iz odpowiedz na maila trwa niby "maksymalnie 48h" to czekam juz 9 dni na odpowiedz ????
a rozmowy na chacie wygladaja tak:
obrazac tego cymbala owszem,obrazilem,ale 48h zostawiajac wiadomosc na zamknietym live chacie "grzegorz dzbanie,kiedy odpowiedz?" ????
nie sa to dla mnie jakos specjalnie ogromnie pieniadze 400 pln,
ale na sama mysl ze jakis cebulak grzegosz razem z ojcem januszem beda paradowac za moje pieniadze w sandalkach i skarpetkach po molo w sopocie robi mi sie zle i dla samej zasady nalezy tych frajerow nauczyc uczciwosci
ktos sie orientuje co to za firma co wydala im licencje? jakas firma krzak czy jest sens do nich pisac zeby ogarnely grzesia i reszte idiotow?
przyznam ze jak gram kilka lat,to z takimi prawdziwkami sie jeszcze nie spotkalem :]