>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BETFAN - Kto pierwszy, ten lepszy! Kurs 10.0 przez trzy mecze Ekstraklasy!

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
1200x628.png

Kurs na Ekstraklasę! Obstaw, która pierwsza polska drużyna odpadnie z europejskich pucharów i graj na jej zwycięstwa w lidze po kursie 10.0!
1. Postaw kupon
  • Zagraj zakład specjalny na występy polskich drużyn w europejskich pucharach W TYM MIEJSCU
  • Kupon SOLO lub AKO
  • Dokładna stawka 69 zł
2. Graj za podwyższony kurs
  • Bez względu na to czy trafiłeś polski zespół, który odpadnie z europejskich pucharów jako pierwszy, czy też nie, możesz wziąć udział w akcji
  • Akcja obejmuje trzy kolejne ligowe mecze polskiej drużyny, która jako pierwsza odpadnie z europejskich pucharów
  • Postaw kupon na ligowe zwycięstwo polskiej drużyny, która jako pierwsza odpadnie z europejskich pucharów, po aktualnym kursie, a my rozliczymy ten mecz po kursie 10.0!
  • Stawka kuponu SOLO lub AKO 59 zł
  • Wygraną kwotą obracasz jak chcesz!
3. Czas trwania
  • 27.07.21 r., godziny 10:00, do 29.07, godziny 18:59
  • W przypadku nieodpadnięcia żadnej polskiej drużyny w II rundzie eliminacji, akcja zostanie przedłużona
  • W promocji nie biorą udziału kupony zawarte za środki bonusowe oraz zakłady systemowe

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
946x196 v2.png

Otrzymane punkty reputacji: +11
mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Załóżmy, że Pogoń przegrywa z Osijkiem i odpada:
69zł x 1.50 kurs x 0,88 podatek = 91zł wygrana

Pogoń gra nastepny mecz w Ekstraklasie z Wartą i udaje się wygrać graczom ze Szczecina:
59zł x 10.00 kurs x 0,88 podatek = 519zł wygrana

Dobrze rozumiem? :D

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Załóżmy, że Pogoń przegrywa z Osijkiem i odpada:
69zł x 1.50 kurs x 0,88 podatek = 91zł wygrana

Pogoń gra nastepny mecz w Ekstraklasie z Wartą i udaje się wygrać graczom ze Szczecina:
59zł x 10.00 kurs x 0,88 podatek = 519zł wygrana

Dobrze rozumiem? :D
dokładnie, tu wytłumaczenie od Betfan:

"Przykład:

Krok I: Pogoń w czwartek zostaje wyeliminowana przez Osijek.
Krok II: Każdy gracz, który wziął udział w akcji, obstawiając zwycięstwo Pogoni w kolejnym meczu w Ekstraklasie (z Wartą Poznań) w ramach kuponu AKO/SOLO za 59 zł będzie miał – w przypadku wygranej Portowców - rozliczony ten zakład po kursie 10.00. I tak przez trzy kolejki!

Na samym zakładzie SOLO będzie można więc wygrać 10x krotność stawki – bez konieczności obracania środków!"

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
dokładnie, tu wytłumaczenie od Betfan:

"Przykład:

Krok I: Pogoń w czwartek zostaje wyeliminowana przez Osijek.
Krok II: Każdy gracz, który wziął udział w akcji, obstawiając zwycięstwo Pogoni w kolejnym meczu w Ekstraklasie (z Wartą Poznań) w ramach kuponu AKO/SOLO za 59 zł będzie miał – w przypadku wygranej Portowców - rozliczony ten zakład po kursie 10.00. I tak przez trzy kolejki!

Na samym zakładzie SOLO będzie można więc wygrać 10x krotność stawki – bez konieczności obracania środków!"
mega podejrzana promocja bo kompletnie nie opłacalna dla betfan. Juz kiedys byla jakas promka , która potem rozliczyli z zyskiem 10x mniejszym niż bylo w regulaminie
Post automatycznie złączony:

Haczyk? Pogoń nie wygra z Wartą
Nie musi wygrac. Ja sobie to wykorzystam do surebeta

Ostatnia edycja:
A 50

Aratou414

Użytkownik
czyżby już promocja wycofana? Nie ma już żadnego info na stronie i link nie działa?
Z tego co widzę to po prostu promocja zakończyła się dziś o 9:00.

Chyba nie ma co doszukiwać się haczyków, bo regulamin jest dość prosty i przejrzysty. Jak dla mnie jest to jedna z lepszych jaką widziałem w ostatnim czasie na ogólnopolskim rynku.

Już zamówiłem sobie szalik Pogoni Szczecin i przez najbliższe trzy kolejki Ekstraklasy jestem ich najwierniejszym fanem :cool:

U 0

Usunięty użytkownik 172435

Gość

Chyba nie ma co doszukiwać się haczyków, bo regulamin jest dość prosty i przejrzysty. Jak dla mnie jest to jedna z lepszych jaką widziałem w ostatnim czasie na ogólnopolskim rynku.

Już zamówiłem sobie szalik Pogoni Szczecin i przez najbliższe trzy kolejki Ekstraklasy jestem ich najwierniejszym fanem :cool:
Jeszcze nie odpadli ;)

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Info od Betfan:

"informuję, że ze względów regulaminowych (5. Organizator zastrzega sobie prawo do zakończenia akcji w dowolnym momencie) akcja z kursem 10.00 na pierwszą polską drużynę, która zakończy występy w Europie, została zamknięta wcześniej niż pierwotnie planowano.

Wszystkie osoby, które zdążyły w niej wziąć udział, oczywiście będą mogły skorzystać – zgodnie z zasadami – z okazji na dodatkowe środki w przypadku postawienia na wspomniany wyżej zespół w trzech kolejnych meczach Ekstraklasy."

cycufootball 3,6K

cycufootball

Użytkownik

Już około północy niebylo śladu po promocji :( następnym razem trzeba się spieszyć :p

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Dobrze, że zdążyłem puścić wczoraj ten kupon.
To teraz zostaje życzyć szczęścia dla Rakowa, Śląska i Osijek :D
Myślę, że Pogoń jest w stanie pocisnąć w Ekstraklasie po odpadnięciu z LK.
Skład, forma, styl gry zdecydowanie na korzyść Szczecina w meczach z Wartą, Piastem czy Zaglębiem.

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
To ja mam pytanie odnośnie promocji "Król strzelców Ekstraklasy", za regulaminem:

pkt. 11. Aby skorzystać z „Freebetu”, należy po zalogowaniu do Konta Klienta i utworzeniu propozycji zakładu spełniającego warunki Promocji zaznaczyć na kuponie widoczne niebieskie pole z nazwą Darmowego Zakładu co jest równoznaczne z chęcią skorzystania przez Klienta z „Freebetu” na warunkach określonych w Regulaminie.

niestety takie pole do zaznaczenia mi się nie pojawia, oczywiście korzystałem z odnośnika strony "Zagraj w tym miejscu" i co dalej?

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
To ja mam pytanie odnośnie promocji "Król strzelców Ekstraklasy", za regulaminem:

pkt. 11. Aby skorzystać z „Freebetu”, należy po zalogowaniu do Konta Klienta i utworzeniu propozycji zakładu spełniającego warunki Promocji zaznaczyć na kuponie widoczne niebieskie pole z nazwą Darmowego Zakładu co jest równoznaczne z chęcią skorzystania przez Klienta z „Freebetu” na warunkach określonych w Regulaminie.

niestety takie pole do zaznaczenia mi się nie pojawia, oczywiście korzystałem z odnośnika strony "Zagraj w tym miejscu" i co dalej?
a freebet nie stracił ważności? kiedyś miałem taką sytuację, że również nie mogłem zagrać za freebet, pisało, że jest ważny 3 dni, ale od momentu przyznania, czyli do dokładnej godziny (w moim przypadku była to 13 z hakiem), a ja myślałem, że do końca dnia (próbowałem grać około 16). Freebet mimo, że "istaniał" w bonusach nie był już aktywny i nie można go było zaznaczyć przy tworzeniu kuponu.

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dobra, moje niedoczytanie. Myślałem, że jak stawiam na Króla strzelców zakład za 99 pln to mam zaznaczyć, że będę korzystał z Freebetu w przyszłości jeżeli mój strzelec coś strzeli. Rozumiem, że on automatycznie będzie zaliczany jak tylko strzeli bramkę w danej kolejce.

Do góry Bottom