blantowiec
Użytkownik
Witam , mam do was pytanie , jesli w Polsce jest teraz b365 niedostepny , a aktualnie mieszkam w Niemczech , to czy moge zalozyc na swoje dane konto jeszcze raz ? Ktoś coś wie ?
Do bet365 możesz pisać po polsku. Support zablokuje to stare konto i będziesz mógł założyć nowe. Po jakimś czasie mogą wysłać list z kodem na ten nowy adres.Bede mial bez problemu
Z bonusów nie bedziesz mogł korzystać ponownie, a limity się zresetują.A nie będę mógł wówczas skorzystać ponownie z bonusu od depozytu, bądż cieszyć się kontem bez limitów, jeżeli zdecyduję się zaożyć drugi raz??;P)
Sporo zależy od supportu. Na nowym koncie bonus jest dostępny z automatu. Ja na wszelki wypadek dopytywałem i support stwierdził, że "bonusu nie powinno być, ale skoro bonus się wyświetla to jest dostępny".A nie będę mógł wówczas skorzystać ponownie z bonusu od depozytu, bądż cieszyć się kontem bez limitów, jeżeli zdecyduję się zaożyć drugi raz??;P)
na koncie UK bonus 100 procent w bet365 jest możliwy tylko jeśli zasilisz kontem bankowym, jak zrobisz wpłate przez portfel elektroniczny np. Skrill to nic z tego.Wow, serio? Można założyc nowe konto na siebie i ubiegać się*o bonus? Wiadomość niesamowita, wie ktoś może, czy podobna zasada obowiązuję również na innych stronach, które zablokowały dostęp dla Polaków?
Od stycznia wycofali bonus przez Skrill i Netka.na koncie UK bonus 100 procent w bet365 jest możliwy tylko jeśli zasilisz kontem bankowym, jak zrobisz wpłate przez portfel elektroniczny np. Skrill to nic z tego.