>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Błąd który zastopował moje wyniki

Bukmichal 2K

Bukmichal

Użytkownik
1 rzecz przez którą moje zarobki zastopowały z zakładów czyli...

Słaba jakość środowiska i brak stałych miejsc do analizy i działania

Zaczęło się od tego że po wyprowadzeniu z domu i zamieszkaniu z moją kobietą nie miałem już mojego biurka tylko wszystko było nasze czyli nie miałem nawet zbytnio miejsca w którym miałbym ciszę spokój i brak stresu. (Jeżeli macie żonę albo dziewczynę wiecie że głupio tak analizować bo nie zawsze im to wytłumaczysz dopóki nie pokażesz rezultatów)

Więc analizowałem na telefonie w sypialni i wyniki?

Z stałego około 6 tysięcy miesięcznie zmalały do 3 tysięcy gdzie było to dla mnie bolesne bo nie satysfakcjonowały mnie one strasznie więc co zrobiłem?

Postawiłem na swoje powiedziałem jej że potrzebuję miejsca dla siebie bo mam zarobki z zakładów i to nie są przypadki tylko są to wszystko liczby..

I efekt?

Po 2 miesiącach moje zyski wróciły i nawet się powiększyły z 6 tysięcy zamieniły się na 7,5 tysięcy i szły w górę więc lekcja dla was jest taka:

Miejcie stałe miejsce do analizy gdzie macie spokój, ciszę i brak ludzi dookoła. Nigdy żaden bar nigdy żadne łazienki tylko stałe miejsce na analizę i wyniki się poprawią

Otrzymane punkty reputacji: +1406
dx2 367,5K

dx2

Użytkownik
Ja kiedys zrobiłem kupe i moje wyniki tez sie poprawiły. Mniejsze cisnienie, spokojniejsza glowa i umysl bardziej analityczny.

Ciesze sie, ze moglem podzielic sie ta wiadmoscia. Pozdrawiam.

successful 3,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kiedyś w aucie koło szkoły wysłałem kupon z 5-cyfrową wygraną. Od tej pory nieraz podjeżdżam pod tę samą szkołę wysłać kupon.

Do góry Bottom