>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

awaria sprzetu ~reklamacja

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Jeżeli padł mi sprzęt, ktory zakupilem 3 miechy temu to moge zarządac zwrotu pieniedzy czy jedyne na co moge liczyc to naprawa?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
no wiesz... raczej nie z mojej winy mp4 nie chce sie ladować... normalnie wszystko dzialalo, ktoregos dnia podlączam pod ladowarke i nic... lipa, finito, nie da sie ladowac... jak bedzie zwrot kasy to biore , dokladam 100zl i kupuje zen creative i sie nie bede chrzanic z nimi

jaca 0

jaca

Użytkownik
Żądać to sobie możesz ;)
Możesz jedynie zgłosić reklamację, a decyzja o naprawie lub wymianie nie należy do Cibie, ale do udzielającego gwarancji (w zależności od usterki). Na zwrot kasy, to raczej bym nie liczył.
Żądać wymiany lub zwrotu pieniędzy możesz dopiero w przypadku wystąpienia po raz kolejny tej sam usterki (pomimo napraw). No chyba, że sama umowa gwarancyjna przewiduje inne rozwiązania ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
no wiesz... raczej nie z mojej winy mp4 nie chce sie ladować... normalnie wszystko dzialalo, ktoregos dnia podlączam pod ladowarke i nic... lipa, finito, nie da sie ladowac... jak bedzie zwrot kasy to biore , dokladam 100zl i kupuje zen creative i sie nie bede chrzanic z nimi
Może ładowarka padła :jezora:

midel 189

midel

Użytkownik
a jak ci powiedzą, że ci kasy nie oddadzą to postrasz ich rzecznikiem praw konsumenta, jak cię wyśmieją to rzeczywiście do niego napisz, a nuż się uda ????

Do góry Bottom