>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP - Orange Prokom Open

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Od 29 lipca do 7 sierpnia, tenisiści walczą o kolejne trofeum. Tym razem w Sopocie. Jest to największy turniej ATP w Polsce. Wystąpi w nim dużo sław tenisa. Parę informacji, a także przydatne linki:

:idea: Nawierzchnia: &quot;cegła&quot;
:idea: Pula do wygrania:404 000 euro
:idea: Oficjalna strona turnieju
:idea: Plan spotkań
:idea: Zawodnicy
:idea: Livescore

Zachęcam do podawania swoich typów, a także analiz i własnych przemyśleń.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Coś tutaj pusto więc zacznę

Kohlschreiber P. - Berlocq C. 1.40 2.40
typ: Kohlchreiber stake 9/10

⛔ ⛔ :zy3ou:
tak jak mówiłem turniej w Polsce jest NOT BET, i to się sprawdziło ale żeby Kohlschreiber przegrał :zy3ou: :zy3ou: dla mnie już więcej tego turnieju nie gram, sami zobaczcie, czołowi tenisiści sprawiają wrażenie że wygrywają z wielką łaską, no ale szwab to przeszedł samego siebie-szmata, cienias to najlżejsze określenie tego czeko dokonał.
Jak sie dowiedziałem od pewenego gościa, tamtejsi zawodnicy balują na disco a potem sobie jeszcze chodza na panienki, to sie tyczy Kohlby, Calierego i jeszcze paru innych, jeżeli ktoś jest bardzo bogaty i lubi tracić kasę na prowincjonalnym tureniju tenisowym w Sopocie to polecam granie tego tureniju dalej, dla mnie NOT BET

Kohlschreiber to gość który powinien niedługo awansować do pierwszej 30 ATP, natomiast Berlocq to gość o sporo niższej mierze.
Niemiec dysponuje bardzo dobrym serwisem, pokazał w Kutzbuehel że potrafi grać (i nie tylko tam) więc pozwolicie że sobie na tym poprzestanę.

Vanek J. - di Mauro A. 1.55 2.05 ✅ ✅
typ: Vanek stake 7/10

NO COMENT

MOJE PEWNE SPOSTRZEŻENIE NA TEMAT TURENIEJU W POLSCE, DLA MNIE TURNIEJ OD POCZĄTKU DO KOŃCA BARDZO NIE HALO JEŻELI CHODZI O WYNIKI, TAK SAMO BYŁO ROK TEMU, I W TYM ROKU SIĘ TO SAMO POTWIERDZA(KRECZ CORII) A ROK I 2 LATA TEMU ODPADNIĘCIE W 1 RUNDZIE NIKOLAYA DAVYDENKI!!!!

DLA MNIE TURNIEJ TYLKO DO GRANIA W FAZIE 1-2 RUNDA A POTEM NOT BET

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Coś tutaj pusto więc zacznę

Kohlschreiber P. - Berlocq C. 1.40 2.40
typ: Kohlchreiber stake 9/10

Kohlschreiber to gość który powinien niedługo awansować do pierwszej 30 ATP, natomiast Berlocq to gość o sporo niższej mierze.
Niemiec dysponuje bardzo dobrym serwisem, pokazał w Kutzbuehel że potrafi grać (i nie tylko tam) więc pozwolicie że sobie na tym poprzestanę.
Ale szmata :!: :zy3ou: :eek: ???? on sprzedał to spotkanie czy co ?? ... 6-0 6-2 :|

drago 108

drago

Użytkownik
Ahhh szkoda... chciałem zagrac na Berloq&#39;ego... on w poprzednim turnieju dalejko zaszedł! A co do tego turnieju moga być jeszcze niespodzianki ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
NIE POLECAM GRAĆ ORANGE PROKOM OPEN I TYLE, TAM TENISIŚCI PRZYJEŻDŻAJĄ JAK DO BURDELU (SORY ZA OKREŚLENIE ALE TAKA PRAWDA) JAKIE JEST INNE WYJAŚNIENIE GRY KOHLBY, KTÓRY BALOWAŁ W DISCO POTEM Z JAKĄŚ PANIENKĄ WIECIE CO ROBIŁ I PRZEGRAŁ, NIECO WIĘCEJ FARTA MIAL LAPENTTI, ALE JEGO SZCZĘŚCIE ZARAZ SIE SKOŃCZY, BO TO ŻE GRAŁ CHYBA O 19 TO ZDĄŻYŁ WYTRZEŹWIEĆ I OCHŁONĄĆ

TURNIEJ W SOPOCIE MOCNO WSKAZANY NOT BET

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Kubot: nigdy tego nie wybaczę organizatorom

Grzegorz Panfil zdobył w pojedynku z Holendrem Raemonem Sluiterem cztery gemy, Łukasz Kubot w meczu z Niemcem Florianem Mayerem trzy i obwinił za porażkę organizatorów turnieju – pisze Rzeczpospolita.

Kubot, najwyżej sklasyfikowany polski tenisista, na konferencji po meczu z Mayerem najchętniej patrzył w bok, z trudem powstrzymywał łzy i nie przebierał w słowach. - Nigdy tego nie wybaczę organizatorom. Ten turniej jest dla mnie wyjątkowy, bo tu zdobyłem pierwsze punkty ATP, ale nie wiem, czy przyjadę tu za rok - cedził przez zaciśnięte zęby.

Chodziło o to, że nikt nie poinformował go o zmianie godziny meczu z Niemcem. Ich spotkanie miało być piątym meczem tego dnia na korcie centralnym, ale z powodu opóźnienia szefowie turnieju postanowili przenieść poprzedzający je pojedynek Augustina Calleriego z Hugo Armando na jeden z bocznych kortów.

Mayer był cały czas na obiekcie SKT, więc dowiedział się o zmianie terminu na godzinę przed meczem. Kubot po obiedzie pojechał do hotelu, by przespać się przed spotkaniem i wyłączył telefon, nieuchwytny był też jego trener. Wiadomość dotarła do polskiego tenisisty w ostatniej chwili, ale jak tłumaczył dyrektor turnieju Ryszard Fijałkowski, Kubot sam jest sobie winien.

- W turniejach takiej rangi zawodnik nie może się zapadać pod ziemię, nie mówić, gdzie jedzie, i wyłączać telefonu. Rozumiem żal Łukasza, ale pewnie gdyby wygrał z Mayerem, nawet by nie wspomniał o tej sytuacji. Miał prawo poprosić o dodatkowy czas na przygotowanie się do gry, ale nie skorzystał z niego.
Więcej w &quot;Rzeczpospolitej&quot;

rooni 135

rooni

Forum VIP
NIE POLECAM GRAĆ ORANGE PROKOM OPEN I TYLE, TAM TENISIŚCI PRZYJEŻDŻAJĄ JAK DO BURDELU (SORY ZA OKREŚLENIE ALE TAKA PRAWDA) JAKIE JEST INNE WYJAŚNIENIE GRY KOHLBY, KTÓRY BALOWAŁ W DISCO POTEM Z JAKĄŚ PANIENKĄ WIECIE CO ROBIŁ I PRZEGRAŁ, NIECO WIĘCEJ FARTA MIAL LAPENTTI, ALE JEGO SZCZĘŚCIE ZARAZ SIE SKOŃCZY, BO TO ŻE GRAŁ CHYBA O 19 TO ZDĄŻYŁ WYTRZEŹWIEĆ I OCHŁONĄĆ
Jest coś w tym. Tutaj są same niespodzianki. Dobrze grający tenisiści przegrywają w dwóch setach ze słabymi przeciwnikami. Do czego tu doszło?? Ale nie tylko tutaj tak jest. Zobaczie chociaż na turniej w San Diego. Safina odpadła w pierwszej rundzie, a Groenefed odpadła w drugiej rundzie z Vasiną. A to są tylko nieliczne przykłady.
Niedługo turniej w Montralu, tam można wygrać dużo kasy, więc tenisiści nie będą tak odpuszczać i tam będa ciekawe typy.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ech gadacie, ten temat jest po to aby pisac analizy a nie pisac jakies glupoty..dobry typer potrafi przewidziec niespodzianki, jak nie umiecie to nie zwalajcie na turniej :roll:

DAVYDENKO-MONACO 1.30

Ech Monaco ostatnio jest w naprawde dobrej fornie, lecz w pierwszym secie grał aż trzy sety w poprzednich turniejach zachodził b.daleko i na pewno zmeczenie da znac o sobie. Rosjanin nie imponował forma skupił sie na treningach i jestem pewien iz na Polskiej ziemi pokaze na co go stac....

rooni 135

rooni

Forum VIP
Guillermo Garcia-Lopez v Filippo Volandri 1.52

Volandri przeszedł pierwszą runde bezproblemowo. Garcia Lopez mimo iz wygrał swój pojedynek w dwóch setach z Zabaletą to moim zdaniem nie zachwycił. Filippo jest rozstawiony z numer siódmym i napewno będzie chciał pokonać swojego przeciwnika.Ci dwaj tenisiści spotykali sie już dwa razy i oba spotkania zdecydowanie wygrał Volandri 6:1 6:1- 6:1 6:3.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
środa 3 sierpnia 2006
Calieri - R. Sluiter typ: Sluiter kurs: 3,9 stake 4/10
uzasadnienie:
Calieri nie zachwycił w poprzednim meczu, bardzo słabo gra ostatnio na naszym dziwnym turnieju, a to że jeszcze chodzi sobie na dyskoteki i na panienki to widać było podczas ostateniego mecu, tym razem miarka sie przebrała bo gość gra o 13-30 a nie tak jak wtedy o 18. A Slutiter grał ładny tenis na miarę jego oczekiwań, nie wiem czy nie dam tego na pewniaka dnia....

Już nic mnie nie zdziwi na tym prowincjonalnym turnieju, a jeszcze klub rozpusty obok to wyniki nieziemskie, oby dziś też taki był

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
VANEK-PRZYSIEZNY 1.37

Ech kilka razy mówilem sobie, ze nie bede stawiał przeciwko Polaką, lecz po raz kolejny to robie mam nadzieje, ze tym razem wygram ???? Ech nasz rodack nie ma odpowiednich umiejetności aby zagrać w koljnej rundzie. Jego przeciwnik jest na setnym miejscu w światowym ranginku i w każdym turnieju nie schodzi poniżej pewnego poziomu, na pewno nie pozwoli sobie na porażke z Polakiem...

rooni 135

rooni

Forum VIP
Florian Mayer v Tommy Robredo 2.85 1.32

Wiem ze mój typ jest trochę ryzykowny. Robredo zajmuje obecnie siódmą pozycje w rankingu ATP i wygrał w tym sezonie dwa turnieje. Oczywiście hiszpan jest tu zdecydowanym faworytem buków. Chociaż jak dla mnie Mayer nie jest na straconej pozycji. Tommy się bardzo męczył z Minarem, a Mayer dał swojemu przeciwikowi trzy gemy. Tylko trzeba wziaść pod uwage że Robredo miał trudniejszego przeciwnika. Ja bym sie tu zdecydował na postawienie na Niemca, zobaczymy co będzie.

Tak jak myślałem Mayer wygrał ten mecz, ale nie wiedziałem że tak łatwo mu pójdzie. Dał sobie rade z Robredo w dwóch setach 6:2 6:4.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
No teraz na pewno nie obstwie NIGDY W ZYCIU przeciowko POLAKĄ/POLKĄ NIGDY! Wielkie brawa dla naszego tenisisty mam nadzieje, ze w tym turnieju zajdziesz jeszcze dalej... ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
No teraz na pewno nie obstwie NIGDY W ZYCIU przeciowko POLAKĄ/POLKĄ NIGDY! Wielkie brawa dla naszego tenisisty mam nadzieje, ze w tym turnieju zajdziesz jeszcze dalej...
Naprawde to była bardzo miła niespodzianka. Dał Vankovi tylko cztery gemy. Naprawde wielki sukces tego nieznanego dotychczas tenisity. Trzymam kciuki i chciałbym żeby zaszedł jak najdalej.

morientes 0

morientes

Użytkownik
postawilem dzisiaj na tenis Orange Prokom Open, Sopot
Robredo-Mayer - 1 :zy3ou:
Vanek-Przysiezny 1 :zy3ou:

Mam jeszcze Washington Men&#39;s Singles

J.Blake-Safin 1 - wisi mi to spotkanie

I jak tu sie nie wku....? a myslalem wczesniej nad Hrbatym i Davidienko
:zy3ou: wygrali

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Gratulacje dla Ronniego, ja myślałem że niespodzianką będzie Sluiter, a tu masz Przysiężny i Robredo!!! Haahahahahaha Turniej z masa niespodzianek czy inaczej mówiąc ustawiany, olewany kpiony przez zawodników. NOT BET

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
To może jutro warto postawić na Przysiężnego? ???? Turniej niespodzianek, Calleri lubi się zabawić, nie wiadomo co tam będzie w nocy robił ???? a kurs na Polaka w bet-at-home równy 5.0.... :twisted:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nie no raczej nie...dzisiejszy przeciwnik Polaka to sety zawodnik w rankingu ATP wiec zaden tenisowy Ronaldinho ???? Wiec wygrana Polaka nie jest az taka niespodzianka...ale jutro na pewno powalczy....POLAK POTRAFI :twisted:

S 0

scolvin

Użytkownik
Calleri-Przysiezny

Mysle, ze nie mozna patrzec na to ze Przysiezny pokonal Corie(krecz w pierwszym secie z kontuzja barku) i Vanka. Calleri to inna historia, jego ostatnia, fenomenalna dyspozycje moglismy obserwowac w kilku ostatnich turniejach, w tym takze spisuje sie dobrze jak dotad. Moim zdaniem Przysiezny pomimo iz gra u siebie nie sprawi argentynczykowi wielkich problemow ale z drugiej strony kursy typu 1.1 nie sa zbyt zachecajace. No bet for me.

Marach-Volandri

Osobiscie postawie na Maracha jako, ze po pokonaniu Waske i Gaudio(!) mysle ze ma on ochote na kolejne triumfy. Osobiscie nie widzialem jego w akcji w Sopocie ale uwazam ze warto sprobowac przy kursach 2,4 w pojedynku z niestabilnie grajacym wlochem.

Bukmacher: BET&amp;WIN
Kurs: 2,4
Typ: Marach
Stawka: 3/10

rooni 135

rooni

Forum VIP
Juan Ignacio Chela v Florian Mayer 1.68 1.94

Obaj zawodnicy pokazują w tym turnieju wysoką forme. Mayer pokonał bez problemu Robredo w dwóch setach. Obaj zawodnicy spotkali się już dwa razy. Jeden mecz wygrał Meyer 6-4 6-4, drugi Chela 6-3 6-3. Argentyńczyk doszedł do finałów w turniejach w Acapulco, Kitzbuhel . Świadczy że jest naprawde w dobrej formie. Ale ja jednak stawiam na Floriana, zrobił na mnie wrażenie pokonując Hiszpana i wydaje mi sie że może daleko zajść w tym turnieju.

Agustin Calleri v Michal Przysiezny 1.16 4.00

Może w tym turnieju poznamy nową gwiazde polskiego męskiego tennisa. Michał zaszkował wszystkich pokonując Vanka. Napewno ten nieznany dotychczas tenisista ma duże ambicje i bedzie chciał daleko zajść w tym turnieju. Nie napotkał na swojej drodze najtrudniejszego tenisiste. Augustin nic ciekawego nie pokazuje w tym turnieju, łatwo mu nie przychodzi wygrywanie meczy. Najtrudniejszych przeciwników też nie miał. Licze tutaj na niespodzianke i trzymam kciuki za Przysiężnego.
Było można przypuścić że Polak ma małe szanse ale nie było najgorzej, wygrał sześć gemów. Postawiłem na Przysiężnego tylko 10 zł, ponieważ kibicowałem mu.
A widzieliście Meyera?? Ograł Chele i to porządnie. W drugim secie nie dał mu nawet gema
. :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom