R
4,1K
robson1416
Forum VIP
ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W Winmasters!
Winmasters - bonus 100% do 200zł!
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI
Popieram. Na twiterze pojawiła się informacja że jak Legia nie wygra z Zaglebiem to Albanczyk wypad. NIe wiem czy potwierdzona ale jak tak to na pewno nie wygrają bo piłkarze mają dość trenera. A jak nie potierdzona to tak zmasakrowani psychicznie też nie wygrają. Bardzo bezpieczna opcja x2 gdyż Zagłębie też formą nie grzeszyLegia Warszawa - Zagłębie Lubin
Typ: 2 4,75 bet365
Jak wyglądał występ gospodarzy w LM wszyscy wiemy. Strach pomyśleć co będzie dalej... Wróćmy jednak do Ekstraklasy. W lidze Legia również nie radzi sobie zbyt dobrze. Bilans spotkań 2/3/3 oraz bramek 8/9 nie zachwyca. Zespół z Warszawy przechodzi kryzys który przypomina mi ten Lecha Poznań z zeszłego sezonu. Do zespołu musi dołączyć menadżer który będzie miał pomysł na grę, na wykorzystanie potencjału piłkarzy, na stworzenie dobrej atmosfery. Smutne jest to że wiem iż Legia mimo wszystko potrafi dobrze zagrać, stać ich na grę na poziomie, tylko brakuje (no właśnie czego?) aby tak się stało. Jeśli chodzi o gości, zaczęli sezon od 3 zwycięstw, następnie przysłała seria 4 remisów i na koniec porażka. Bilans bramek 11/4. Myślę że są w stanie wygrać to spotkanie. Wszystko zależy od kilku rzeczy. Oczywiście od tego co sami zaprezentują oraz co pokaże Legia. Porażka z BVB oczywiście była dotkliwa, zastanawiam się jednak jak wpłynie na piłkarzy. Zazwyczaj po takich przegranych następnym meczem chce się, chociaż częściowo, zatrzeć to co się wydarzyło. Pytanie jednak czy tak się stanie? Może jednak Legioniści nie dadzą rady tak szybko się pozbierać po tym co się stało? Przekonamy się już w niedzielę.
Dlaczego to gram? Przede wszystkim kurs jest bardzo fajny i za małą stawkę można spróbować. Po drugie Zagłębie jest zespołem który stać na zwycięstwo z Legią taką, która nie ma obecnych problemów. Po trzecie właśnie owe problemy... Nie namawiam aczkolwiek próbuje ;]
Kolego, jak mówisz, że nie śledzisz i nie wiesz, to nie pisz, bo niektórym możesz zrobić sieczkę z mózgu W Legii nie ma trenera, koncepcji i atmosfery. Żadnej wielkiej motywacji nie będzie, oni ciągle mają w głowach 0-6. Zagłębie wie, że może przyjechać tu po łatwe 3 punkty i jako drużyna pretendująca w tym sezonie do Mistrza Polski, myślę, że zrobi wszystko by ograć Legię. Dodajmy do tego, że wszystkie drużyny się spinają na Legię i kiedyś zwycięstwo na Łazienkowskiej było prestiżowe, teraz niestety mówiąc z pozycji kibica Legii jest dość..... powszechne. Jedyna determinacja jaka będzie w tej bandzie skórokopów, to do wywalenia tego pseudotrenera i nic więcej. Oni kompletnie taktycznie nie wiedzą co mają robić, obejrzyj sobie bramkę bodaj na 0-3 dla Dortmundu. Po rzucie wolnym na dobitkę ruszyło 4 zawodników BVB, natomiast Legioniści stali jak barany i obserwowali.Jeśli chodzi o mecz Legii to mogę się mylić bo nie śledzę Extraklasy i nie wiem na jakim poziomie jest Zagłębie, ale wydaje mi się, że to jest niemożliwe żeby Legia kolejny raz nie wygrała. Podobno Pazdan miał już grać (ale to info z poniedziałku i z tego co mówił wczoraj w trakcie meczu z BVB). Dostali oklep, mają kiepską formę i myślę, że teraz motywacja będzie już ogromna. Jak bym był piłkarzem Legii to nie wyobrażał bym sobie po prostu kolejnej wpadki u siebie. Delikatnie może coś pogram na Legię. Zresztą taki mechanizm "odkupienia grzechów" obserwuję bez przerwy w piłce. No chyba, że forma Legii jest jednak tak tragiczna, że już nawet motywacja nie starczy. No jest jeszcze możliwe, że chcą się pozbyć trenera i wtedy też nie zagrają na maxa.
Kurs na over prawidłowo wystawiony, albo jeszcze za mały.Kurs na over wysoki, za wysoki.
Właśni statystyki w tym przypadku zwłaszcza na stracone/strzelone gole Śląska bym nie brał pod uwagę. Kieruję się tylko i wyłącznie formą zawodników, zwłaszcza obrońców Śląska.
Kurs na over prawidłowo wystawiony, albo jeszcze za mały.
Robson1416 trochę mnie nie przekonujesz tymi argumentami na Overy 3,5 itp., a co powiesz na to:
Skoro Śląsk Wrocław strzela u siebie w 5 ostatnich spotkaniach aż 1 bramkę... to trudno liczyć dzisiaj na over w meczu z Jagiellonia..
H2H nie ma co przytaczać, bo liczy się ostatnia forma, a nie ta sprzed dwóch lat itp. Skoro patrzymy dalej w statystyki co widzimy:
Zawodnicy Śląska stracili (poza Zagłębiem) najmniej bramek w lidze. Z kolei piłkarze Jagiellonii mogą pochwalić się najlepszym atakiem. Kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia. NO-BET i tyle. Nie ma co kombinować i szukać wysokich kursów na overy. Białostoczanie po dwóch zwycięstwach z rzędu są liderem i mają nadzieję na utrzymanie tej pozycji także po meczu we Wrocławiu. Jadą z nastawieniem nie przegrania spotkania, a może nawet czegoś więcej.. Śląsk z pewnością pozostaje w zasięgu ekipy Michała Probierza, jednak zdecydowanego faworyta w tym meczu trudno wskazać i dzisiaj na boisku wszystko może się wydarzyć. Jaga remis ze Śląskiem na wyjeździe myślę że bierze w ciemno, to samo Śląsk - mecz z liderem na remis = bajka..
A może ktoś ma jakieś ciekawe argumenty za jedną, albo drugą ekipą? To chętnie poczytam..
Zgadam się w 100%. Śląsk mecze underowe ma raczej za sobą, Jagiellonia powinna znaleźć drogę do bramki przeciwnika, i gospodarze powinni wtedy mocniej zaatakować.Właśni statystyki w tym przypadku zwłaszcza na stracone/strzelone gole Śląska bym nie brał pod uwagę. Kieruję się tylko i wyłącznie formą zawodników, zwłaszcza obrońców Śląska.
Wszystkich zadowala remis? Czyli sugerujesz kolejne 0:0 ? .
Wątpie w to ale zobaczymy. Nie wiem czy oglądałeś spotkanie z Ruchem, ale tam wyszły wszystkie mankamenty Śląska, brak skuteczności + dziurawa obrona.
Ale jest optymizm dla mnie jako kibica, kiedy wszedł Engels, J. Roman i Riera zaczęło się dziać z przodu, liczę, że dzisiaj któryś z nich wyjdzie w podstawowym składzie.
Ale masz prawo do swojego zdania, ja obstaje przy swoim kursy są zbyt wysokie .
pzdr!