Ja dziś pod lupę biorę 3 spotkania i oczywiście rzuty rożne ????
Monaco - Club Brugge. Oba zespoły w
LM sobie nie radzą, Goście to chociaż w lidze coś grają a Gospodarze to jakieś nieporozumienie sezonu. Ale wracając do rzutów rożnych Gospodarze w 5 ostatnich spotkaniach średnio wykonywali 4 rzuty rożne natomiast Goście 4,4 więc można powiedzieć, że prawie łeb w łeb. Patrząc na ostatnie spotkanie bezpośrednie w
LM było tylko 5 rzutów rożnych. Dlatego dziś w tym meczu idę w under. Ale też liczę na to, że to Goście zdominują i będą zdobywać ich więcej.
Atlético Madrid - Borussia Dortmund. Tych drużyn nie trzeba przedstawiać, obie w dobrej formie jednak moim zdaniem Goście w lepszej pamiętajmy, że u siebie w lidze i
LM nie przegrali jeszcze meczu. Ale co do rożnych to tutaj zapowiada się ciekawie Gospodarze na ostatnich 5 meczy średnio rzutów rożnych wykonują 7,4 natomiast Goście 7,6. Uważam, że Goście przyjechali wygrać i będą chcieli pokazać swoją dominacje na boisku więc będzie dużo ataków i wydaje mi się, że dużo rożnych
Inter - FC Barcelona. Ten mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Sam chętnie go obejrzę ???? Oczywiście co do moich rożnych to już piszę jak to wygląda. Inter na 5 ostatnich spotkań średnio wykonał 7,6 rzutów rożnych a Barcelona 4,8 już same liczby przekraczają linie 9,5. Sprawdzając ostatni mecz tych drużyn w
LM też widzimy, że ten próg został przekroczony bo rożnych było 12. Zapowiada się mecz walki dużo ataków jestem przekonany, że Inter na swoim terenie jest w stanie zagrozić Barcelonie i na pewno będzie chciał to zrobić a lina 9,5 w rzutach rożnych jak dla mnie to formalność.
Podsumowując moje propozycje:
Monaco - Club Brugge
Typ główny: - 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.83
Atlético Madrid - Borussia Dortmund
Typ główny: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.58
Typ poboczny: + 10,5 rzutów rożnych @2.0
Typ poboczny: Borussia + 4,5 rzutów rożnych @2.20
Inter - FC Barcelona
Typ główny: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.65