>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33. kolejka Ligue1 (2.05.2025 - 4.05.2025)

Status
Zamknięty.
ibis 1,8M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-05-5 o 10.31.39.png

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 50% do 1000 zł. Zwrot w gotówce bez obrotu + 2 Freebety!1000x200.png

R 2,2M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Monaco - Lyon
poniżej 3,5 gola
Kurs 1,77
Betcris

Ja wiem, że szczególnie Lyon lubi robić mocno overowe wyniki, ale 1,77 za under 3,5 gola, w meczu o 6 punktów biorę w ciemno. Lyon będzie robił wszystko, żeby wygrać i spróbować wskoczyć na miejsce premiowane grą w pucharach. Ale bardziej zaufam grze obronnej Monaco, które w 32 meczach straciło tylko 37 goli. W ramach H2H co drugi mecz underowy i overowy i co prawda tym razem wypada over, ale patrząc na stawkę to zgodnie z moją filozofią mecze i mistrzostwa wygrywa się defensywą i tak mam nadzieję będzie w sobotę.

Otrzymane punkty reputacji: +560
magnum89 510,4K

magnum89

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka Nożna -Ligue 1
Godzina: 21:00
Spotkanie: Monaco - Lyon
Typ: Liczba żółtych kartek - Powyżej 3,5
Kurs: 1.63
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Czeka nas dzisiaj hit 33 kolejki Ligue1 i oba zespoły walczą o awans do przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów, bo PSG jest poza zasięgiem w tej lidzie i już dawno zapewniło sobie mistrzostwo kraju. Monaco popełnia sporo fauli i jestem przekonany, że zważywszy na rangę dzisiejszego spotkania, oba zespoły nie będą odstawiać nogi i zobaczymy sporo przewinień, a sędzia sięgnie do kieszeni po minimum cztery żółte kartoniki. Goście w ostatnim czasie grają mniej agresywnie od Monaco, ale ewentualna dzisiejsza porażka eliminuje ich z walki o TOP 4. Sędzia dzisiejszego spotkania jest Benoit Bastien, który w 16 spotkaniach w tym sezonie Ligue1 pokazał 66 żółtych kartoników, co daje średnią ponad 4 na mecz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2639
maarcin14 1,7M

maarcin14

Użytkownik
Montpellier - PSG
BTTS
1.51 Betclic

Dziś odbędzie 9 spotkań we francuskiej Ligue 1, wszystkie rozpoczną się o 21 a w jednym z nich zagrają Montpellier z PSG. PSG ma już pewne Mistrzostwo Francji, zagra w finale Ligi MIstrzów i dla nich najważniejszy mecz odbędzie się 31 maja. Dziś po prostu muszą zagrać i ciężko uwierzyć by byli zaangażowani w 100 % w to spotkanie. PSG miało serię 10 meczów ligowych wygranych z rzędu, ale z racji dużej przewagi nad resztą stawki i ważnymi meczami w Lidze Mistrzów spotkania ligowe zaczęły odchodzić na dalszy plan, co skutkowało słabszymi wynikami. Ostatnie 4 mecze PSG w lidze to 2:1 z Le Havre, 1:1 z Nantes, 1:3 z Niceą oraz 1:2 ze Strasbourgiem. Jak widać w każdym meczu tracili gola, ale również strzelali. Myślę, że dziś powinno być podobnie, Montpellier żegna się z Ligue 1 i zapewne będą chcieli to zrobić osiągać jakis fajny wynik, albo chociaż powalczyć z Mistrzem i pokazać się z dobrej strony.

chowirex 214,8K

chowirex

Wicemistrz Typer Mundial
Ligue 1 - Kolejka 33
10.05.2025 21:00
Monaco - Lyon
Liczba goli
Typ: poniżej 3,5
Kurs: 1.88
Bukmacher: Superbet

Spotkanie pomiędzy AS Monaco a Olympique Lyon to klasyczny „mecz o sześć punktów”. Obie drużyny pozostają w grze o udział w europejskich pucharach. Monaco o Ligę Mistrzów, Lyon o jakiekolwiek europejskie rozgrywki. Różnica między nimi wynosi zaledwie cztery punkty, co oznacza, że ewentualna wygrana OL pozwoliłaby im realnie myśleć o dogonieniu Monakijczyków. Wysoka stawka meczu może sprzyjać ostrożniejszej grze. Mecz zapowiada się na bardzo fizyczny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom