>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

250-2500 Droga po 1000% zysku

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Witam! Nazywam się Łukasz i w zeszłym tygodniu wpadło mi 18 lat. Zakładami bukmacherskimi interesuje się ponad 1.5 roku. Zacząłem zapewne zupełnie inaczej niż większość graczy bowiem nie zacząłem od tasiemek za 2zł u naziemnych bukmacherów ;p Ponad rok poświęciłem na naukę teorii. Przeczytałem większość tematów na tym forum, kilka książek i tysiące artykułów na temat zakładów, zarządzania budżetem, stawkowania, psychologii i tradingu. Testowałem setki systemów oraz przesiedziałem na betfair wiele godzin obserwując ruchy kursów. Stworzyłem również w Excelu bazę danych z kilku tysięcy meczów. Temat na tym forum traktuję jako życiowe wyzwanie i będę go prowadził w stylu dziennika aktywności. Będę tutaj przedstawiał typy wrzucał screeny moich poczynań oraz będę prowadził testy swoich systemów za realne pieniądze. Chcę udowodnić sobie i innym że bez doświadczenia można zarabiać regularnie na zakładach i że nie potrzeba na start dużego kapitału. Do tej pory zrobiłem konta w pinnacle oraz bet365 i wpłaciłem 200zł do bet365 oraz 50 do pinnacle. 1000% zysku chcę wypracować poprzez typy, bonusy, trading, surebety, bonusy reload i cashback oraz grą systemem Hanka na &quot;gol do xx minuty&quot;. To by było na tyle, mam nadzieję, że temat zdobędzie zainteresowanie, ponieważ nie widziałem podobnego &quot;dziennika&quot; z takim wyzwaniem. Zapraszam do komentowania! ;)

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
No to zaczynamy pierwsze 2 typy.
http://imageshack.com/a/img905/8048/lDwmVy.png
PSV vs Wolfsburg typ 1 kurs 5.8 stawka 3,74pln
Bate Borisov vs Barcelona typ 1 kurs 14,190 stawka 3,74
W meczu Barcelony spróbuję jeszcze w pierwszej połowie skontrować zakład i kupić x2 gdy kurs spadnie.
O 20:45 zagram na live progresją na gol do xx minuty: mecz Leverkusen-Roma ze stawkami 3 razy mniejszymi od klasycznego stawkowania Hanka.

Do góry Bottom