>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12. Grand Prix Niemiec [29-31.07.2016]

Status
Zamknięty.
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Grand Prix Niemiec

29 lipca - (piątek)
1. trening - 10:00
2. trening - 14:00
30 lipca - (sobota)
3. trening - 11:00
kwalifikacje - 14:00
31 lipca - (niedziela)
wyścig - 14:00

Info o torze:
Długość okrążenia: 4,574 km
Liczba okrążeń: 67
Dystans: 306.458 km
Opony:

GP Niemiec wraca po roku przerwy. W sezonie 2014 zarówno w kwalifikacjach jak i w wyścigu triumfował Nico Rosberg. Na torze nie ma większych zmian w porównaniu z wyścigiem w 2014 roku.
To ostatni wyścig przed wakacyjna przerwą (4 tyg.). Po ostatnim weekendzie mamy po raz pierwszy w tym sezonie zmianę lidera MŚ, Hamilton wyprzedził Rosberga. Walka tych dwóch kierowców do samego końca będzie pasjonująca.
W wyścigu GP Niemiec liczymy na odrodzenie się Ferrari bo obecnie wyprzedził go Redbull, który moim zdaniem w ten weekend może namieszać na Hockenheim i powalczyć z Mercami.
Zapraszam do podawania typów oraz dyskusji!

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Grosjean awaria skrzyni biegów e trzecim treningu. Utknął na biegu nr 4.
Button narzekał na bardzo luźny tył w jego bolidzie.
Perez po wyjeździe w zakręcie pierwszym poza tor uszkodził przód bolidu.
To trzej kierowcy z problemami przed czasowka.
Na czele Mercedesy, potem scisk między Ferrari i Red Bullem.
Jakieś typy na kwalifikacje macie? @ranczo123? ????
Ja czekam na ofertę i może cos sie uda wylapac ciekawego. Zachęcam do dyskusji!

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zaufam dziś Williamsom

GP Niemiec - kwalifikacje, sobota 14:00
(181) Valteri Bottas- Nico Hulkenberg 1 @ 1,58⛔
(200) Felipe Massa- Jenson Button 1 @ 1,50✅✅
AKO @ 2,09 milenium

Obaj kierowcy Williamsa wczoraj jeździli zachowawczo. W 1 treningu np ich czasy były odległe bowiem nie kręcili kółek na supermiękkich oponach.
Sobota to już inne życie dla Williamsa, lepsze życie.
Czasy konkurencyjne. 7-8 miejsce Williamsa w 3 ttreningu niezagrożone. A Bottas może powalczyć o coś więcej.
Bottas spokojnie powinien wedrzeć się do Q3 i tam kto wie może i do 6 się wbije? Hulkenberg mimo iż u siebie to jednak Force India wydaje się być ciut ciut za plecami Fina. Perez problemy, gdzieś się zagubił i to Nico ostatnio ma lepszy moment w sezonie, ale też jakaś wpadka może się przydarzyć.

Wierzyć Massie w tym sezonie trudno,ale ileż można mieć pecha? Hungaroring zawalony przez błąd w kwalifikacjach, ale tam było mokro. Dziś sucho, trzeci trening okej, bez przygód. Co innego Jenson Button, który narzekał mocno na uciekający tył w jego bolidzie. McLaren owszem poprawia się z weekendu na weekend, ale Jenson ma tutaj od wczoraj problemy. Najpierw coś mu wpadlo w oko, jakieś ciało obce, rzekomo coś z hamulców więc był w szpitalu, dziś problemy z balansem samochodu.
Massa musi wejść do Q3, a czy Button wejdzie? Mam wątpliwości bo widzę tam nieco inny zestaw kierowców.

Mianowicie 2x Mercedes, 2x Red Bull, 2x Ferrari, Bottas, Sainz, Alonso, Massa, może Perez lub Hulkenberg? Ale raczje Button i czasówka to nie było zbyt dobre połączenie nigdy.

Popatrzyłem sobie tez na czasy z 2014 roku z kwali kiedy ostatni raz rywalizowano na Hockenheim. Bottas P2, a Massa P3. Owszem wtedy Hamilton miał w Q1 problemy z hamulcami bodajże i skończył daleeeekooo, ale to i tak pokazuje, żę tor im powinien leżeć.
Forza Williams! ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
W betsafe 1,75 na bottasa masz
Dzięki za info!
Jak szukałem typów to jeszcze w betsafe nie było żadnej oferty na h2h niestety... ale skoro jest @1,75 to tym bardziej warto moim zdaniem pograć w singlu to sobie i nie ryzykować, że Massa coś zawali... Ale nie zawali ;)

RBR1one 775,6K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Valteri Bottas- Nico Hulkenberg
Typ: Bottas ⛔
jeb*ny w pizde Williams musza odpierdalac w kwalifikacjach i jechac tylko jedno szybkie kolko zamiast normalnie 2-3 okrazenia smiecie
Kurs: 1.85
Buk: Expekt
Kursik bardzo przyjemny bo buk nie widzi tutaj zadnego faworyta za to ja i owszem widze w nim Bottasa.W 3 treningu ktory jest najbardziej reprezentatywny Valteri pol sekundy przewagi nad Hulkiem. Po za tym uwazam ze Williams jest tutaj na tym torze 4 sila i powinien sie tutaj bic z Red Bullem i Ferrari. Hulkka tutaj nie widze. Force India bedzie toczyc boj z Torro Rosso. Do Williamsa raczej na tym torze podjazdu nie powinni miec. Stawiam na Bottasa

ekszynejszyn 13

ekszynejszyn

Użytkownik
Sprobuje Valteriego wyglada na to, ze sie przebudzil kurs elegancki w dublu z Alonso
Bottas-Hulkenberg 1 1,75
Alonso-Button 1 1,30

Laczny kurs 2,28

⛔ w obu przypadkach niefart:;/:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
GP Niemiec - kwalifikacje, sobota 14:00
Esteban Gutierrez - Romain Grosjean
Typ: Gutierrez @ 2,20 bwin
✅✅11-15

Grosjean ma karę cofniecia o pięć miejsc na starcie z powodu wymiany skrzyni biegów.
Gutierrez dość dobrze tu jeździł dziś i wczoraj.
Nie wiem czy Romek będzie za wszelką cenę starał się kręcić na maxa okrążenia...

Otrzymane punkty reputacji: +9
RBR1one 775,6K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
ajjj dopiero teraz zobaczylem fajna pare Sainz - Button. na Sainza superek kurs byl 1.65. jednak malo czasu jest po 3 treningu jak buki kursy wystawia na zagranie cczegos i napisanie jeszcze do tego analizy

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Bez komentarza.. Williams i ich boska taktyka jazdy na jedno pomiarowe okrążenie. Suuuper kuzwa!!! 0,02 sek brakło oczywiście Bottasowi do pokonania Hulka gdzie przez cala czasowkw lepszy był dużo ale przecież jedno okrążenie starczy.....

RBR1one 775,6K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
to sa jeb*ane w pizde debile. ostatni raz ich gralem w kwalifikacjach. nauczka na przyszlosc. sory ziomeczki ktorzy pograli ten typ ale Bottas i tak dalej twierdze ze bylby przez Hulkiem gdyby nie super decyzje zespolu.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@Valverde, dobrze że to wkleiłeś. Ale myślę, że nie ma co nadziei sobie robić. Niestety z Expekt nie mam najlepszych wspomnień... Pamiętam bodaj dwa lata temu GP Australii kiedy to Ricciardo był top3 i został zdyskwalifikowany i ostatecznie w wyścigu nie był klasyfikowany to jednak Expekt rozliczał typy zgodnie z tym co wydarzyło się na torze...
A pamiętam to bo wtedy miałem naprawdę sporo róznych kombinacji pogranych -&gt; https://forum.bukmacherskie.com/f47/1-grand-prix-australii-14-16-03-2014-a-104766.html#post4321631

Jakieś typy dziś na wyścig Panowie?

V 1,1K

viren

Użytkownik
Zawsze liczy sie wynik &#39;na boisku&#39; a nie pry zielonym stoliku. Taka jest ogolna zasada u bukmacherow.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
GP Niemiec- wyścig, niedziela 14:00
Daniel Ricciardo najszybsze okrążenie @ 11,00 Expekt
✅✅

Dlaczego akurat Ricciardo?
Wiadomo jest to ryzyko, ale tak sobie myślę, że Ricciardo może zastosować odmienną strategię opon niż Mercedes. To samo może tyczyć się Verstappena.
Wiadomo Mercedesy i Red Bulle wystartują na super miękkiej, jak całe top10. Ale podczas pierwszego pit stopu Mercedesy raczej założą kolejny komplet super miekkiej (czerwony pasek), a Red Bull szukając swojej szansy może wybrać miękkie (żółty pasek) i dopiero na koniec użyć z powrotem super miękkiej, co oznaczać będzie najlepsze czasy, bowiem super miękkie są szybsze aż o ok 1,2-1,5 sek na okrażeniu.
To taka próba sprawdzenia czy przemyślenia okażą się słuszne ;)

Otrzymane punkty reputacji: +28
egreg 2,3K

egreg

Użytkownik
Moim zdaniem to Red Bulle raczej będą kombinować jak się obronić przed Ferrari , które to na dystansie będzie miało nieco lepsze tempo. Więc ich strategia będzie raczej defensywna.

Natomiast moja propozycja to:
Kviat ukończy @ 1.50 Betclic. ✅
Ostatnio bezproblemowo dojeżdżał , TR są mało awaryjne , a ten tor sporo wybacza...

V 1,1K

viren

Użytkownik
Moje dwa typy ponizej 18,5 samochodow sklasyfikowanych i Ricciardo nie bedzie w TOP 3
Zakladam zywy wyscig ze zwrotami akcji, statycznosc az do bolu Ricciardo przegra z ulanska fantazja Verstappena i zakusami Ferrari
Dawno nic spektakularnego nie dzialo sie w Niemczech, no juz conajmniej od ostatniej niedzieli ;) Moze cyganie cos wymysla (Grosjean)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom