>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 200 ZŁ!<<<

24 kolejka Serie A [20-23 luty 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik





Kolejka rozpocznie się już w piątek meczem Juventusu bowiem Stara Dama w przyszłym tygodniu zagra w Champions League z Borussią Dortmund i będa mieli dzieki temu więcej czasu na przygotowanie się do tego starcia.

Ciekawie zapowiadaja się mecze Sampdorii z Genoą czyli derby ! A także starcie Lazio z Palermo w niedzielne popołudnie. Lazio w zadyszce, ale wrócił Felipe Anderson, póki co nie błyszczy może jak przed kontuzją, ale zawsze groźny. Na przeciw Palermo, ktore tak ładnie zagrało z Napoli. Duet Dybala - Vazquez gra az miło.
Ciekawe co teraz zaprezentuje Roma po blamażu z Parmą ?!
W ogóle ostatnia seria gier to niespodzianki bo Roma i Juve stracili pkt z outsiderami z samego końca stawki !

Składy, kontuzje, absencje -&gt;http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/


Zapraszam do dyskusji ????
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Veron Roma
Potencjał ofensywyny jaki drzemie w Romie jest olbrzymi. Totti, Ljajić, Gervinho, De Rosssi, Pjanic itd. I aż dziw bierze i ciary przechodzą, wręcz w oczy kole jak Roma tak &quot;męczy bułę&quot;. 2 wygrane z 7 ligowych spotkań w tym roku to zdecydowanie za mało. Najważniejsze jednak, że nie przegrywają. Ofensywa regularnie strzela, ale za mało.
W meczu z Veroną upatruję szansę na przełamanie. Defensywa Hellas popełnia ostatnio mnóstwo błędów i pozwala na wiele rywalowi. W 5 ostatnich spotkaniach stracili 14 bramek. Dlatego wierzę, że uśpiona siła rażenia wreszcie wypali. Tym bardziej, że Romie dobrze gra się przeciwko Veronie

Roma 1.75 b365 ⛔ 1:1
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
k4czorek 2

k4czorek

Użytkownik
Juventus vs Atalanta
Typ : Remis do 15 min ✅
@ 1.40 / unibet

Kurs zdecydowanie do pogrania grubo. Owszem Juventus u siebie nie przegrał meczu i to, że zdobędą tytuł dla wielu jest formalnością, ale kurs 1,4 na remis do 15min to prezencik od buka. Nie ma co dużo pisać. Gorąco polecam! ????
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
M 218

mhb

Użytkownik
Juventus vs Atalanta
Typ : Remis do 15 min
@ 1.40 / unibet

Kurs zdecydowanie do pogrania grubo. Owszem Juventus u siebie nie przegrał meczu i to, że zdobędą tytuł dla wielu jest formalnością, ale kurs 1,4 na remis do 15min to prezencik od buka. Nie ma co dużo pisać. Gorąco polecam! ????
I gdzie tu jakiś argument za takim słabym kursem? Juve nieraz potrafiło do 15 min wygrywać 2:0 i to z lepszymi drużynami. Dla mnie kurs nie do grania!
 
Grac45 47,5K

Grac45

Forum VIP
Sampdoria - Genoa
Derby miasta portowego, tym razem formalnym gospodarzem na Stadio Luigi Ferrari będzie Sampdoria formalnym bo jak ktoś by nie wiedział to miasto ma ten sam casus co Mediolan i dwie lokalne drużyny grają na jednym obiekcie. Jedyny mecz sobotni bo Juventus już wczoraj grał, szkoda że nie dorzucili jakiegoś meczu z niedzieli,aby można było w spokoju obejrzeć a nie jak to ma miejsce, że w niedzielę o 15 jest 5 meczów na raz. Tym razem kolejka rozłożona jest do poniedziałku chociaż taki plus.
Jak zobaczyłem w terminarzu, z jakieś 2 kolejki temu, że coraz bliżej do tak ważnego meczu dla obu ze stron od razu myśl była jedna,aby iść w stronę Genoi. Ostatnie mecze to potwierdziły i kursy na Genoę po ich dwóch zwycięstwach zwłaszcza ten w Rzymie załatwił wszystko i z 1,90 na zwycięstwo z podpórką teraz zostało 1,55 zaledwie, no ale co zrobić.
Sampdorię oglądałem z ostatnich 5 meczów wszystko co u siebie grali to widziałem. I praktycznie po 1 połowie z Palermo, gdzie konkretnie zdominowali gości i wygrywali 1-0 na drugą połowę wyszła już inna drużyna i tak to ma się do dzisiaj. Wyjazdowa katastrofa w Turynie, później u siebie z wielką trudnością i bólem remis z wykartkowanym w przodzie Sassuolo i na koniec porażka w Chievo, której już nie oglądałem. Ogólnie rzecz biorąc są w bardzo słabej dyspozycji przed tak ważnym starciem i ja to średnio widzę. Być może takie starcie jak dziś wyciśnie z nich więcej sił, ale tego to już dowiemy się w trakcie i po meczu.
Genoa to przeciwieństwo ostatniej formy Sampdorii, jak wspomniałem wygrali w Rzymie, gdzie mieli ułatwione zadanie bo szybkiem karnym i czerwonej kartce Marchiettiego. Później przyszła hokejowa wygrana nad Hellasem i ustrzelenie 5 bramek. Ładnie pokazuje się wypożyczony z Milanu Niang po tych wygranych ewidetnie odżyli i są w zdecydowanie lepszej pozycji wyjściowej aniżeli podopieczni Michajlovicia. Składy bez poważnych absencji, wraca po pauzie za kartki Okaka i z miejsca ma zastąpić Eto&#39;o, Gasperii z kolei też bez żadnych problemów na głowie.
Z racji, że X2 jest po słabym kursie w tym momencie, dodaje do tego ogólną ilość rożnych, bo o ile Sampdoria jest w dołku i nie wygrywa to z rzutami rożnymi jest wszystko wporządku i swoją norme nabijają w każdym meczu, no może poza meczem z Sassuolo, który to konkretnie olali. Genoa też powinna klika zrobić, a że można puścić taką kombinacje w becie to korzystam z tego.
Kartki jak wiadomo też można dodać, ale linia 7,5 przed meczem za wysoka jest, lepiej wyczekać live.
Genoa lub remis 1,55
powyżej 9 rzutów rożnych 1,61 = łącznie 2,50
bet 365
EDIT: Deszcz co był w Bergamo w zeszłej kolejce to nic do tego co ma miejsce w Genoi dzisiaj, powinni to przełożyć na jakąś środę czy coś bo sensu i logiki to teraz nie ma, wbijam w 1 połowa remis na początek
Mecz odwołany, wszystkie undery i remisy zamrożone..
 
charo 1,3K

charo

Użytkownik
Hey,
przepraszam że trochę zboczę z tematu, ale chciałem zwrócić uwagę na mecz z następnej kolejki, dopóki Parma nie ogłosiła walkowerów ????
&quot;Trzeba parę rzeczy wyjaśnić odnośnie sytuacji w Parmie:
1) KLUB NIE ZOSTAŁ ZLIKWIDOWANY. Ktoś źle przetłumaczył newsa i plotka ruszyła w świat.
2) ROZPRAWA W SPRAWIE ORZECZENIA BANKRUCTWA KLUBU ODBĘDZIE SIĘ 19 MARCA.
2) Piłkarze wciąż nie dostali swoich pensji. Czekają na nie od lipca ub. roku.
3) Parmy nie stać na opłacenie ochrony na meczach domowych.
4) W budynkach klubowych nie ma elektryczności, ani ciepłej wody.
5) Wcześniej w tym tygodniu, komornik zajął kilka ruchomości Parmy. W tym klubowy autobus.
6) Nowy właściciel, Giampietro Manenti 19 lutego zamknął swoje konta bankowe.
7) Wszystkie spotkania gialloblu, których klub nie zdoła rozegrać, zostaną zweryfikowane jako walkowery (3:0). Jako że jesteśmy po połowie sezonu, wszystkie wcześniejsze wyniki zostają zachowane. &quot;
Żródło: fanpage Calciobar, facebook.com


&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Parma mając na koncie 10 pkt już ma spadek zagwarantowany. Hajs im z nieba nie spadnie. Piłkarze odeszli zimą Ci którzy mogli. Z braku kasy na ochronę odwołano jutrzejszy mecz w Parmie. Za tydzień jednak grają na wyjeździe z Genoą. Genoa u siebie ma świetny bilans. Pisałem już o tej drużynie kilka słów z okazji poprzedniej kolejki spotkań. Statystyki są na livesports.pl między innymi do wglądu. Zanim ogłoszą walkowery to warto pograć na gospodarzy - im szybciej tym lepiej.
Kurs na win Genoi to 1,70. Kurs na win a w przypadku remisu zwrot - 1,30. W mojej opinii promocja godna rozważenia.
Polecam.
EDIT: Zagrałem wczoraj, kursy już polec iały. &lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;Genoa - Parma 1 (data spotkania: 01.03)
Kurs: 1,70
Expekt
P.S.
Proszę o przeniesienie do działu na następna kolejkę, gdy zostanie założony.
 
chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
Milan - Cesena
Ja w tym meczu spróbowałbym zagrać coś pod remis. W Milanie mnóstwo zawodników nie będzie mogło zagrać: Paletta, Mexes, De Sciglio, Zapata, Diego Lopez, Mastour, Abate, Agazzi, El Shaarawy, Armera, Zaccardo. Czyli w porównaniu do składu z meczu z Empoli (zremisowanego 1:1) ze składu wypadł jeszcze Paletta (obr) i Diego Lopez (br). W Cesenie nie będą mogli zagrać Tabanelli, Marilungo, Perico, Valzani, Cazzoli i Pulzetti. W porównaniu do składu, który zagrał z Juve (2:2) nie będzie mógł zagrać Perico (obr.).
Cesena podobnie jak Empoli ambitnie starają się uciekać przed strefą spadkową, choć tym drugim narazie wychodzi to lepiej . Po wynikach widać, że dla Empoli tym sposobem jest gra defensywna (1:1 z Milanem czy Romą, 0:0 z Interem) a dla Ceseny gra ofensywna (2:2 z Juve, 2:1 z Lazio czy 2:3 z Torino). W bezpośrednim starciu wygrało Empoli - opcja defensywna, lecz czy Milan będzie zamierzał się bronić w tym meczu?
Statystyki z ostatnich meczów tych drużyn dużo mówią o formie obu ekip. Milan w spotkaniu z Empoli (u siebie!) był po prostu słabszy. Goście przeważali w posiadaniu piłki, strzałach czy stałych fragmentach gry. Goście byli częściej faulowani i dostali mniej kartek od gospodarzy. Cesena zaś zremisowała z liderem rozgrywek będąc równorzędnym przeciwnikiem - oddali podobną liczbę strzałów w meczu i mieli więcej stałych fragmentów gry (jedynie posiadanie piłki Juve miało znaczną : 38%/62%).
Choć bilans Ceseny na wyjazdach nie zachwyca to myśle, że zagrają z osłabionym Milanem ambitnie i przynajmniej 1 pkt. wywiozą z San Siro.
Za rozsądną stawkę myślę, że warto spróbować.

2:0
Milan - Cesena X @4,50 (Fortuna)⛔
obie drużyny strzelą - TAK @2,10 (Fortuna)⛔
spotkanie/obie drużyny strzelą X/tak @5,70 (Fortuna)⛔
handi 0:1 - X2 @1,63 (Fortuna)⛔
 
k4czorek 2

k4czorek

Użytkownik
Fiorentina podejmuję przed własną publicznością Torino. Gospodarze zajmują obecnie 4miejsce w tabeli a w ostatnich 5 meczach dopisali na swoje konto 11 oczek. Fiorentina dziś w osłabieniu, min. bez Rossiego, Lupatellego, Octaviego i Bernardeschiego. W Lidze Europy mieli ciężki wyjazd do Anglii gdzie zremisowali 1:1 z Kogutami. Torino na obcym podwórku ostatni raz przegrało z Juventusem 30 listopada. W Lidze Europy zremisowali u siebie z Bilbao 2:2. Goście zajmują 10 miejsce w tabeli, ale strata do 4 Fiorentiny to tylko 6 oczek. Goście dziś bez : El Kaddouriego, Bovo oraz Alvaro Gonzaleza.
Obie ekipy grały w czwartek w pucharach i nie ukrywajmy, że to Fiola miała cięższy mecz w Anglii. W Serii A obie ekipy radzą sobie b. dobrze, Torino w ost. 5 meczach najwięcej punktów w lidze ( 13 ). Śmiało można uderzać w stronę gości.
Fiorentina vs Torino
Torino +1 / @ 2.00 ✅
*za drobne Torino @ 5.00
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Lazio Rzym - Palermo
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,90 b365
✅✅2:1​

Jak dla mnie to mecz tej kolejki! Dlatego dziwię sie bardzo, że ani NC+ ani Orange Sport nie wybrały tego meczu do swojej ramówki...

Lazio u siebie gra dobrze, ostatnio wygrali z Udine ale mecz był przeciętny, ale niestety tak wyglądają mecze z Udinese z reguły. Przynajmniej Candreva efektowną &quot;łyżeczką&quot; wykorzystał karnego. Dziś co do składu to wraca Mauri, ale zawieszony za kartki jest Felipe Anderson. No, ale z przodu jest trio Klose, Mauri i Candreva więc moc ofensywna nadal wielka. Za to w obronie nieco kłopotów bo wypadł Dusan Basta i za niego ma grać Cavanda. O ile Cavanda dobry w grze do przodu to w defensywie nie radzi sobie najlepiej.

Palermo bardzo miło się ogląda, potrafią grać w piłkę efektownie i skutecznie w ostatnim czasie. Na przełomie ostatnich mniej więcej 3 miesięcy nie udało im się strzelić jedynie bramek w meczach z Juve na wyjeździe i z Interem na San Siro, ale na San Siro mieli okazje, i to jakie! Najlepiej wie o tym Dybala, który spudłował z .... 3 metrów do pustej bramki !!
Ale właśnie Dybala i Vazquez to wielka siła, super się ich ogląda w akcji.
Dziś zawieszony za kartki jest Luca Rigoni, defensywny pomocnik.

Mecz się zapowiada ofensywnie w mojej ocenie, powinniśmy być świadkami ciekawego starcia, oba zespoły mają więcej do powiedzenia w ofensywie. Ba, Palermo z bilansem goli 37:37 a to już mówi wiele o grzę i radosnej twórczości zespołu.

Lazio : Marchetti - Cavanda, Mauricio, De Vrij, Radu - Parolo, Biglia, Cataldi - Mauri, Klose, Candreva

Palermo : Sorrentino - Terzi, G.Gonzalez, Andelković - Morganella, Quaison, Jajalo, Baretto, Laazaar - Dybala, Vazquez



-------------------------------

Cóż można powiedzieć o innych meczach hm.

Milan po @1,45 wg mnie za nisko. Może na live jak ktoś będzie oglądał to warto będzie jeżeli osiągną przewagę, ale wcale strata pkt mnie nie zdziwi... W dodatku absencje i długa lista nieobecnych, a pomoc bez jakości więc męczarnie moga być. Ostatnio Empoli dobrze pograło sobie na San Siro.


Także omijać szerokim łukiem Romę, to co grają to piach ! Przykro się wręcz patrzy, że tak zgubili swoją formę na przestrzeni ostatniego miesiąca...

Fiorentina dziś w osłabieniu, min. bez Rossiego, Lupatellego, Octaviego i Bernardeschiego.
Proszę nie piszmy, że to są osłabienia Fiorentiny. Giuseppe Rossi nie gra od dawna, a reszta graczy to bardzo szeroka rotacja Violi. Bernandeschi grał z nich najwięcej czyli... 109min w całym sezonie!
 
Otrzymane punkty reputacji: +6
pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Wydaję mi się, że po grze Milanu i ostatnich wynikach można się dzisiaj spodziewać każdego wyniku. Cesena walczy o każdy punkt jak o życie. Widać, że w ostatnich meczach mimo porażek udawało się im strzelać minimum 1 gola. Poniżej ostatnie 10 spotkań. Tylko w jednym meczu z Empoli nie zdołali strzelić gola. Cesena nie oszukujmy jest słabym zespołem i w żadnym wypadku nie jest dzisiaj faworytem, ale ambicją mogą tutaj coś ugrać. Tym bardziej, że Milan ze sporymi kłopotami kadrowymi. Inna sprawa, że gra Milanu w defensywie pozostawia wiele do życzenia. Myślę, że warto spróbować na gola gości.


15.02.15 SER Cesena Juventus 2 : 2
08.02.15 SER Empoli Cesena 2 : 0
01.02.15 SER Cesena Lazio 2 : 1
25.01.15 SER Parma Cesena 1 : 2
18.01.15 SER Cesena Torino 2 : 3
11.01.15 SER Cagliari Cesena 2 : 1
06.01.15 SER Cesena Napoli 1 : 4
20.12.14 SER Sassuolo Cesena 1 : 1
14.12.14 SER Cesena Fiorentina 1 : 4
07.12.14 SER Atalanta Cesena 3 : 2

W Mediolanie przyjezdni zagrają bez Perico (O 11/0), Marilungo (N 8/1), Tabanelli (P 3/0), Valzania (P 2/0), Cazzola (P 2/0) i Pulzetti (P 5/1).
Na liście absencji gospodarzy znajdują się Mexes (O 9/0), Paletta (O 2/0), Diego Lopez (Br 16/0), Zapata (O 11/0), De Sciglio (O 13/0), El Shaarawy (N 15/1), Abate (O 14/0), Armero (O 8/0), Zaccardo (O 2/1).

Cesena strzeli @1.80 Bet365
 
wawo 6,5K

wawo

Użytkownik
Milan - Cesena x2 2.54
Polecam dziś pograć typ na Cesena z remisem, goście uskrzydleni ostatnim remisem 2:2 z Juventusem u siebie. Milan ze sporymi kłopotami kadrowymi w dodatku w kompletnej rozsypce, nie potrafili ostatnio u siebie wygrać ze słabym Empoli to czego szukać z walczącą o życie Cesena. Uważam ze remis to pewniak, a przy odrobinie szczęścia i Cesena może ukuć dziurawą obronę kadry Inzaghiego.
Jedyna nadzieja na dobry wynik Milanu jest Jeremy Menez, Mattia Destro oraz niespodzianka bramkarz Abiatti!
Jak będzie przekonamy się około 16:30 gdy spotkanie będzie dobiegało do końca.
Kadry:
Milan:
Abbiati, Gori, Donnarumma, Antonelli, Alex, Bocchetti, Bonera, Rami, Felicioli, De Santis, Essien, De Jong, Montolivo, Muntari, Poli, Suso, Van Ginkel, Bonaventura, Cerci, Destro, Honda, Menez, Pazzini
Cesena:
Leali, Nica, Giorgi, Lucchini, Carbonero, De Feudis, Rodriguez, Brienza, Volta, Krajnc, Magnusson, Djuric, Succi, Capelli, Mudingayi, Dalmonte, Agliardi, Renzetti, Zè Eduardo, Bressan, Defrel
 
kolonia80 13

kolonia80

Użytkownik
AC Milan dzisiaj bez:
Diego Lopez, Stephan El Shaarawy, Alex(?), Ignazio Abate, Mattia De Scigli, Cristian Zapata, Philippe Mexès, Gabriel Paletta, Cristian Zaccardo.
 
wawo 6,5K

wawo

Użytkownik
AC Milan dzisiaj bez:
Diego Lopez, Stephan El Shaarawy, Alex, Ignazio Abate, Mattia De Scigli, Cristian Zapata, Philippe Mexès, Gabriel Paletta, Cristian Zaccardo.
Z Alexem jeszcze nie wiadomo na 100 pro, chyba że pojawiło się już jakies nowe info?
 
B 2,2K

barichello

Użytkownik
AC Milan dzisiaj bez:

Diego Lopez, Stephan El Shaarawy, Alex, Ignazio Abate, Mattia De Scigli, Cristian Zapata, Philippe Mexès, Gabriel Paletta, Cristian Zaccardo.
Alex jest w przypuszczalnych w wyjściowej &quot;11&#39;, De Sciglio i Zapata wypadli już kilka spotkań, więc to żadna nowość i mogli się z tym nieco oswoić. Nie ma też Mexesa i Abate, ale wraca Bonera, jest Rami. Paletta prawie nie grywa, podobnie Zaccardo. El Shaarawy mało skuteczny, więc wielkiego płaczu nie powinno być. Jest bramkostrzelny Menez.
 
kolonia80 13

kolonia80

Użytkownik
Alex nawet jak wystąpi (ponoć ma problemy z oddychaniem w masce którą ma nosić po operacji przegrody nosowej) to moim zdaniem i tak nie jest w najlepszej formie, chociaż Bochetti który mógłby go zastąpić też jest słaby
 
M 0

mrvoo

Użytkownik
Typ: over 5 żółtych kartoników ✅ 8 żółt ek
Kurs: 1,90
Bukmacher: Betsafe
1. Garść suchych statystyk.

Lazio:

23 mecze -&gt; 68 żółtych kartek -&gt; 2,96 na mecz -&gt; 35 (51%) w I połowach -&gt; 33 (49%) w II połowach -&gt; 32 (46%) u siebie -&gt; 36 (54%) na wyjazdach.
Palermo:
23 mecze -&gt; 53 żółtych kartek -&gt; 2,3 na mecz -&gt; 23 (43%) w I połowach -&gt; 30 (57%) w II połowach -&gt; 26 (49%) u siebie -&gt; 27 (51%) na wyjazdach.
H2H:
29.09.14 - 6 żółtych
19.01.13 - 6 żółtych
02.09.12 - 5 żółtych
19.02.12 - 4 żółte
2. Przewidywalne składy.

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Lazio : Marchetti - Cavanda, Mauricio, De Vrij, Radu - Parolo, Biglia, Cataldi - Mauri, Klose, Candreva
Palermo : Sorrentino - Terzi, G.Gonzalez, Andelković - Morganella, Quaison, Jajalo, Baretto, Laazaar - Dybala, Vazquez

3. Arbiter spotkania.
Sędzią spotkania będzie Pan Marco Di Bello. W tym sezonie 13 meczów i 72 żółtka, a więc ~5,5 na mecz.
4. Przemyślenia.

Wszystkie wyciągnięte statystki wskazują na to, że będzie to mecz, który obfitował w kartki. Kluczowym elementem tej układanki jest arbiter spotkania - Pan Marek lubi być gwiazdą spotkania i z pewnością i tym razem sięgnie nie raz do kieszonki. Lazio jest aktualnie na 5 pozycji w lidze i uzbierało 37 oczek, Palermo 8 miejsce i 33 punkty. Generalnie mecz na szczycie, myślę, że będzie dużo walki (obie drużyny walczą o europejskie puchary). Nie raz w tym sezonie stawiałem na overki kartkowe Lazio i nie zawiodłem się. Można się również pokusić o jakieś overki bramkowe w tym meczu.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt; &lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
AC MIlan - Cesena
Ciekawych czasów dożyliśmy. Milan ogrywany jest przez graczy praktycznie co tydzień ????
Oczywiście swoją dyspozycją w tym sezonie solidnie sobie na to zasłużył. Ale czy aby z to Ceseną trochę nie przesadziliście? Oprócz bankruta z Parmy gracze z Ceseny pokazują najgorszą piłkę w lidze. Ich największym osiągnięciem tegorocznym jest wygrana ich u siebie z Lazio. Innych spektakularnych wyczynów brak. Mimo wszelkich kłopotów kadrowych śmiem przypuszczać że to dziś gospodarze zgarną 3 punkty...
Milan kurs 1,56 ( superoferta )
Milan - 1 kurs 2,15 STS
wynik 2:0 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;
 
Otrzymane punkty reputacji: +3
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Napoli - Sassuolo
typ: over 2.5 + bts @ 2.20 Bet365 ⛔ Sędzia nawet chciał pomóc...

Obie ekipy mają w swoim składzie strzelby które nie strzelają ślepakami. Napoli u siebie groźne ale Stadio San Paolo nie jest twierdzą nie do zdobycia. Tylko Parma i Roma nie potrafiła strzelić bramki drużynie z Neapolu. Sami oczywiście też strzelają. Miejsce w tabeli i bilanas bramkowy mówi sam za siebie.
Jutro zabraknie Higuaina ale mimo wszystko nie obawiałbym się o bramki. W coraz to lepszej formie jest Hamsik. Obudził się po słabszym okresie i teraz daje drużynie to co najlepsze. Dobrze do zespołu wkomponował się Gabbiadini, zaś szybki Callejon powinien siać zamęt po obu stronach boiska. No i w końcu Zapata, który będzie miał szansę poprawić swój dorobek bramkowy, podobnie jak zrobił to w czwartkowy wieczór z Trabzonsporem.
Po drugiej stronie znakomity tercet Berardi, Sansozne, Zaza. Razem strzelili 18 bramek dla swojego zespołu czyli ponad 60% wszystkich strzelonych przez zespół. Jutro po raz kolejny staną przed szansą poprawienia tego wyniku. 2:1, 3:1, 3:2, 2:2 - tak to widzę.

Cagliari - Inter

typ: over 2.5 + bts @ 2.25 Bet365 ✅

Gospodarze walczący o utrzymanie. W sobotę opisywałem podobną sytuację w Bundeslidze przy okazji meczów z udziałem Mainz oraz Freiburga. Takie drużyny nie mają wiele do stracenia. Walczą i chcą zdobywać bramki, które dają im nadzieje na punkty. Często przy tym tracą głowę w defensywie czego konsekwencją są overowe wyniki. Nie innego spodziewam się jutro.
Inter w końcu zaczął coś grać. Po dwóch ostatnich zwycięstwach z Palermo i Atalantą odżyły nadzieje na europejskie puchary. Jednak gra w defensywie nie ich najmocniejszą stroną. Chociażby w czwartek byliśmy świadkami pogoni Celticu który w końcowym rozrachunku dogonił gości z Włoch a mecz zakończył się wynikiem 3:3.
Icardi, z dorobkiem 13 bramek na koncie, to drugi najlepszy dotychczasowy strzelec Serie A. Zarówno On jak i Shaqiri i Palacio powinni zrobić jutro swoje. Po stronie gospodarzy może brak lidera który ciągnie zespół pod względem bramkowym, ale ma to też swoje plusy. Zespół nie jest uzależniony od jednego gracza. Każdy może te gole strzelać. Jest o co walczyć i moim zdaniem ujrzymy ciekawy pojedynek strzelecki z obu stron. W roku 2015 na 7 spotkań z udziałem Cagliari - 6 kończyło się BTS-em a tylko jeden wynik był underowy. Wyniki 1:2, 1:3, może 2:2 to moim zdaniem najbardziej prawdopodobne rezultaty po końcowym gwizdku.
 
Otrzymane punkty reputacji: +22
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom