>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

S 779,8K

Stefan445

Znawca - Boks
Cześć M michalkin. Do tej gali dopiero zasiądę za około 1,5h. Mało czasu zostanie, więc bardziej tutaj liczę na kolegów. Z typów po kursach na single próbuję tylko ustrzelić remis w walce Barrett - Dillon. Jest to pojedynek w wadze lekkiej na wczesnym undercardzie gali w Birmingham do obejrzenia dzisiaj na dazn. Ostatnie pojedynki Zelfy Barretta były dosyć przeciętne w jego wykonaniu. Być może, w wieku 32 lat, powoli kończy mu się paliwo w baku. Pięściarz bardzo dobry technicznie, ale który nie osiągnął niczego wielkiego w swojej karierze. Jego przeciwnik czyli Liam Dillon to naprawdę dobry, twardy zawodnik. Bez dobrego zaplecza promotorskiego, często jest stroną B i daje naprawdę dobre pojedynki, zawsze jednak czegoś brakuje. Z tego powodu nie odważę się zagrać jego zwycięstwa, ale może uda mu się sprawić mniejszą niespodziankę i wywalczyć remis. Pojedynek 8-rundowy również jest nie najgorszy do takiego rozwiązania, a kurs- wiadomo- zachęca do podjęcia ryzyka.

Zelfa Barrett - Liam Dillon typ: remis @22.0 STS Dobra walka, ale różnica klasy widoczna

Podam wyjątkowo 2 zdarzenia o mniejszych kursach, które wydają mi się tzw pewniaczkami (choć przypominam że nie ma czegoś takiego, boks nie jest tu wyjątkiem). Mam takich typów więcej, ale te 2 wydają mi się najpewniejsze. Molly McCann stoczy dzisiaj swój drugi zawodowy pojedynek w boksie po opuszczeniu UFC. Ma w planach zrobić szybki run po mistrzostwo świata- wszak ma już 35 lat. Może się jej to udać, bo jej debiut z Kate Radomska był bardzo udany. Radomska miała kłopoty w 2 rundzie (wybroniła się kopnięciem czego nie zauważył sędzia), w 5 rundzie leżała na deskach, a w 6 poddał ją jej narożnik. Widać że doświadczona zawodniczka z Liverpoolu ma power i szuka od samego początku rozwiązania walki przed czasem. Jest dużo bardziej doświadczona od swojej przeciwniczki również w boksie, ponieważ trenowała go jeszcze przed rozpoczęciem kariery w mma. Jej przeciwniczka, Ebonie Cotton, większość dorosłego życia spędziła szukając swojego miejsca na Ziemi, zanim osiedliła się w Sydney. Tam bodajże otworzyła salon urody, aż w pewnym momencie zainteresowała się boksem. Stoczyła kilka pojedynków w walkach białych kołnierzyków (jak Fabio Wardley), aż postanowiła wrócić do UK i przejść na zawodowstwo. Nie jest jednak nawet w 1/10 tak utalentowana jak Wardley. W debiucie pokonała zawodniczkę która nigdy nie wygrała, pokazując marne umiejętności, brak wyczucia dystansu itd. Skoro McCann kilka razy wpędziła w tarapaty całkiem niezłą journeywoman jaką jest Radomska, to tym bardziej nie powinna mieć problemów z Cotton. Jeszcze wczoraj rano kurs na wygraną McCann przed czasem wynosił około 2.75, ale jak debil poczekałem nie wiadomo na co i kursy już zleciały do 1.7.
Drugi pojedynek który polecam to rewanż między Vuongiem a Gwynnem. W starciu do którego doszło niemal równo rok temu na punkty wygrał Vuong i podobnego rozwiązania spodziewam się dzisiaj. Cameron Vuong to młody, utalentowany bokser, który z każdym pojedynkiem powinien iść w górę, natomiast Gwynne ma już 35 lat. Powinna być dobra, wyrównana walka, bo Gwynne ma niewygodny styl dla kogoś takiego jak Vuong, ale ostatecznie to młody Anglik ponownie będzie górą w tym starciu.

Typy:
Molly McCann przed czasem @1.7 STS No cóż...
Cameron Vuong na punkty @1.9 STS Remis. Słabo ostatnio...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +677
johnny_o 234,8K

johnny_o

Znawca - Boks
Ode mnie na dziś underowy dubel (STS).

Gradus Kraus - Rostam Ibrahim
Main event gali w Holandii, na której walczy m.in. Hughie Fury. Od dawna jestem wielkim fanem Krausa i uważam że za jakiś czas może porządnie namieszać w wadze półciężkiej. Miałem okazję go już tu skutecznie polecać w kontekście underowym, wspominając że z twarzy i stylu walki przypomina Paddy'ego Donovana. Jest większy i mocniej bije od Irlandczyka, ale znajduje się na wczesnym etapie kariery. Na razie o jego klasie boleśnie przekonywali się coraz lepsi zawodnicy i dołączy do nich Ibrahim, notując kolejną przegraną przed czasem w swoim pustym, hodowanym do czasu na niemieckich ringach rekordzie.
Under 5.5 @1.80

Karol Welter - Misto Abdulaev

Walka wieczoru MB Boxing Night. Serię trzech wygranych przed czasem notuje wydawałoby się waciak Welter, dziś czwarty z rzędu zawodnik który na papierze ma przyzwoity rekord, ale z rywalem klasy Karola jeszcze nie walczył, albo przegrywał w takim starciu przez szybki nokaut. Wydaje się że w najbliższym czasie będą czekały Weltera poważniejsze wyzwania, ale najpierw powinien szybko uporać się z dzisiejszym przeciwnikiem.
Under 5.5 @1.85

AKO 3.33,
bardzo przyjemne.

Otrzymane punkty reputacji: +433
S 779,8K

Stefan445

Znawca - Boks
Zapomniałem. Jeszcze jest chyba najpewniejszy z moich typów: under 5,5 w pojedynku Kraus - Ibrahim. Ten młody Holender zrobił na mnie wrażenie. Jest naprawdę dobry i ma bombę w obu rękach. Powinien spokojnie dać sobie radę na takim dystansie z przeciętnym Niemcem, który w dodatku nie unika walki, więc okazje będą się pojawiać.

Gradus Kraus - Rostam Ibrahim under 5,5 @1.8

E
O, johnny właśnie to podał. Doskonały typ, popieram :p

Otrzymane punkty reputacji: +108
xavi90 321K

xavi90

Znawca - Boks
Do tych powyższych typów też pasuje dodać wygrana przez decyzję Jake Abrola @1,80 w STS. Rywal francuz ale z tego co mi się wydaje to gość kompletnie bez szału z wprawdzie niezłym rekordem- obaj maja tutaj po 22 lata ale wydaje się że to Abrol który walczy u siebie, na małej klimatycznej hali jest znacznie większym prospektem który miał w niedalekiej przeszłości okazję sparować z czołówką brytyjskiego boksu jak np Dalton Smith.
Wyższy kurs niż inni jest tak że na wygraną przez decyzję Adelaida Maria Ruiz @1,75- ma już swoje lata ale takie walki jak dzisiejsza gdzie walczy u siebie, na gali swojego promotora to powinna wygrywać zwłaszcza że ma ofensywny styl boksowania. Alexas Kubicki dosyć szybko wyprzedaje swój rekord, ostatnio przegrała przed czasem ale z 'bestią' jaką jest Gabriela Fundora i można śmiało powiedzieć że tam przerwanie było nieco przedwczesne- kanadyjka polskiego pochodzenia wydaje się być całkiem twarda ale pięściarsko mocno przeciętna.
Co do gali MB Promotions to po zeszłotygodniowych wyczynach w walce Zarzecznego czy potem co się wydarzyło z Soczyńskim to mi się średnio widzi obstawianie tego typu walk- więc tylko życzeniowo remis w walce A.Zając- D.Mądry @13,00 SuperBet/STS - prosta logika, tak jak kursy mówią, walka 50/50. Walczy dwóch cieniasów gdzie w teorii Denis Mądry doświadczeniem (to solidny journeyman który walczył w wielu krajach z lokalnymi pięściarzami, stąd ujemny rekord) powinien to wygrać ale to walka ledwo 4 rundowa więc remis absolutnie mnie nie zdziwi a prawdopodobieństwo jest na moje wyższe niż kurs to sugeruje.

Otrzymane punkty reputacji: +1052
M 128,7K

michalkin

Użytkownik
a Ty co dzis przymyslales czy siedzisz i czekasz , az inni pomysla za Ciebie i sie podziela , bo sam to raczej chyba albo nie myslisz albo sie nie dzielisz ;)
Grzecznie zapytałem. Tych panów akurat darze sporą sympatią i szacunkiem.

Jeśli masz jakiś problem z moim wywołaniem do tablicy to odpuść koleś. Nie potrzebujemy takich ludzi jak ty.

Otrzymane punkty reputacji: +357
B 64,7K

bunio

Użytkownik
Grzecznie zapytałem. Tych panów akurat darze sporą sympatią i szacunkiem.

Jeśli masz jakiś problem z moim wywołaniem do tablicy to odpuść koleś. Nie potrzebujemy takich ludzi jak ty.
Dla mnie to są żebry chłopie, ale każdy ma swój sposób działania. Jedni zebraja drudzy działają przy okazji się dzieląc z tego co sami zrobią i zarobią. Ty jesteś ewidentnie w mentalności żebraka.

Do góry Bottom