>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boks - typy z analizami

S 779,8K

Stefan445

Znawca - Boks
Cześć M michalkin. Do tej gali dopiero zasiądę za około 1,5h. Mało czasu zostanie, więc bardziej tutaj liczę na kolegów. Z typów po kursach na single próbuję tylko ustrzelić remis w walce Barrett - Dillon. Jest to pojedynek w wadze lekkiej na wczesnym undercardzie gali w Birmingham do obejrzenia dzisiaj na dazn. Ostatnie pojedynki Zelfy Barretta były dosyć przeciętne w jego wykonaniu. Być może, w wieku 32 lat, powoli kończy mu się paliwo w baku. Pięściarz bardzo dobry technicznie, ale który nie osiągnął niczego wielkiego w swojej karierze. Jego przeciwnik czyli Liam Dillon to naprawdę dobry, twardy zawodnik. Bez dobrego zaplecza promotorskiego, często jest stroną B i daje naprawdę dobre pojedynki, zawsze jednak czegoś brakuje. Z tego powodu nie odważę się zagrać jego zwycięstwa, ale może uda mu się sprawić mniejszą niespodziankę i wywalczyć remis. Pojedynek 8-rundowy również jest nie najgorszy do takiego rozwiązania, a kurs- wiadomo- zachęca do podjęcia ryzyka.

Zelfa Barrett - Liam Dillon typ: remis @22.0 STS Dobra walka, ale różnica klasy widoczna

Podam wyjątkowo 2 zdarzenia o mniejszych kursach, które wydają mi się tzw pewniaczkami (choć przypominam że nie ma czegoś takiego, boks nie jest tu wyjątkiem). Mam takich typów więcej, ale te 2 wydają mi się najpewniejsze. Molly McCann stoczy dzisiaj swój drugi zawodowy pojedynek w boksie po opuszczeniu UFC. Ma w planach zrobić szybki run po mistrzostwo świata- wszak ma już 35 lat. Może się jej to udać, bo jej debiut z Kate Radomska był bardzo udany. Radomska miała kłopoty w 2 rundzie (wybroniła się kopnięciem czego nie zauważył sędzia), w 5 rundzie leżała na deskach, a w 6 poddał ją jej narożnik. Widać że doświadczona zawodniczka z Liverpoolu ma power i szuka od samego początku rozwiązania walki przed czasem. Jest dużo bardziej doświadczona od swojej przeciwniczki również w boksie, ponieważ trenowała go jeszcze przed rozpoczęciem kariery w mma. Jej przeciwniczka, Ebonie Cotton, większość dorosłego życia spędziła szukając swojego miejsca na Ziemi, zanim osiedliła się w Sydney. Tam bodajże otworzyła salon urody, aż w pewnym momencie zainteresowała się boksem. Stoczyła kilka pojedynków w walkach białych kołnierzyków (jak Fabio Wardley), aż postanowiła wrócić do UK i przejść na zawodowstwo. Nie jest jednak nawet w 1/10 tak utalentowana jak Wardley. W debiucie pokonała zawodniczkę która nigdy nie wygrała, pokazując marne umiejętności, brak wyczucia dystansu itd. Skoro McCann kilka razy wpędziła w tarapaty całkiem niezłą journeywoman jaką jest Radomska, to tym bardziej nie powinna mieć problemów z Cotton. Jeszcze wczoraj rano kurs na wygraną McCann przed czasem wynosił około 2.75, ale jak debil poczekałem nie wiadomo na co i kursy już zleciały do 1.7.
Drugi pojedynek który polecam to rewanż między Vuongiem a Gwynnem. W starciu do którego doszło niemal równo rok temu na punkty wygrał Vuong i podobnego rozwiązania spodziewam się dzisiaj. Cameron Vuong to młody, utalentowany bokser, który z każdym pojedynkiem powinien iść w górę, natomiast Gwynne ma już 35 lat. Powinna być dobra, wyrównana walka, bo Gwynne ma niewygodny styl dla kogoś takiego jak Vuong, ale ostatecznie to młody Anglik ponownie będzie górą w tym starciu.

Typy:
Molly McCann przed czasem @1.7 STS No cóż...
Cameron Vuong na punkty @1.9 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +677
johnny_o 234,8K

johnny_o

Znawca - Boks
Ode mnie na dziś underowy dubel (STS).

Gradus Kraus - Rostam Ibrahim
Main event gali w Holandii, na której walczy m.in. Hughie Fury. Od dawna jestem wielkim fanem Krausa i uważam że za jakiś czas może porządnie namieszać w wadze półciężkiej. Miałem okazję go już tu skutecznie polecać w kontekście underowym, wspominając że z twarzy i stylu walki przypomina Paddy'ego Donovana. Jest większy i mocniej bije od Irlandczyka, ale znajduje się na wczesnym etapie kariery. Na razie o jego klasie boleśnie przekonywali się coraz lepsi zawodnicy i dołączy do nich Ibrahim, notując kolejną przegraną przed czasem w swoim pustym, hodowanym do czasu na niemieckich ringach rekordzie.
Under 5.5 @1.80

Karol Welter - Misto Abdulaev

Walka wieczoru MB Boxing Night. Serię trzech wygranych przed czasem notuje wydawałoby się waciak Welter, dziś czwarty z rzędu zawodnik który na papierze ma przyzwoity rekord, ale z rywalem klasy Karola jeszcze nie walczył, albo przegrywał w takim starciu przez szybki nokaut. Wydaje się że w najbliższym czasie będą czekały Weltera poważniejsze wyzwania, ale najpierw powinien szybko uporać się z dzisiejszym przeciwnikiem.
Under 5.5 @1.85

AKO 3.33,
bardzo przyjemne.

Otrzymane punkty reputacji: +433
S 779,8K

Stefan445

Znawca - Boks
Zapomniałem. Jeszcze jest chyba najpewniejszy z moich typów: under 5,5 w pojedynku Kraus - Ibrahim. Ten młody Holender zrobił na mnie wrażenie. Jest naprawdę dobry i ma bombę w obu rękach. Powinien spokojnie dać sobie radę na takim dystansie z przeciętnym Niemcem, który w dodatku nie unika walki, więc okazje będą się pojawiać.

Gradus Kraus - Rostam Ibrahim under 5,5 @1.8

E
O, johnny właśnie to podał. Doskonały typ, popieram :p

Otrzymane punkty reputacji: +108
xavi90 321K

xavi90

Znawca - Boks
Do tych powyższych typów też pasuje dodać wygrana przez decyzję Jake Abrola @1,80 w STS. Rywal francuz ale z tego co mi się wydaje to gość kompletnie bez szału z wprawdzie niezłym rekordem- obaj maja tutaj po 22 lata ale wydaje się że to Abrol który walczy u siebie, na małej klimatycznej hali jest znacznie większym prospektem który miał w niedalekiej przeszłości okazję sparować z czołówką brytyjskiego boksu jak np Dalton Smith.
Wyższy kurs niż inni jest tak że na wygraną przez decyzję Adelaida Maria Ruiz @1,75- ma już swoje lata ale takie walki jak dzisiejsza gdzie walczy u siebie, na gali swojego promotora to powinna wygrywać zwłaszcza że ma ofensywny styl boksowania. Alexas Kubicki dosyć szybko wyprzedaje swój rekord, ostatnio przegrała przed czasem ale z 'bestią' jaką jest Gabriela Fundora i można śmiało powiedzieć że tam przerwanie było nieco przedwczesne- kanadyjka polskiego pochodzenia wydaje się być całkiem twarda ale pięściarsko mocno przeciętna.
Co do gali MB Promotions to po zeszłotygodniowych wyczynach w walce Zarzecznego czy potem co się wydarzyło z Soczyńskim to mi się średnio widzi obstawianie tego typu walk- więc tylko życzeniowo remis w walce A.Zając- D.Mądry @13,00 SuperBet/STS - prosta logika, tak jak kursy mówią, walka 50/50. Walczy dwóch cieniasów gdzie w teorii Denis Mądry doświadczeniem (to solidny journeyman który walczył w wielu krajach z lokalnymi pięściarzami, stąd ujemny rekord) powinien to wygrać ale to walka ledwo 4 rundowa więc remis absolutnie mnie nie zdziwi a prawdopodobieństwo jest na moje wyższe niż kurs to sugeruje.

Otrzymane punkty reputacji: +1052
M 128,7K

michalkin

Użytkownik
a Ty co dzis przymyslales czy siedzisz i czekasz , az inni pomysla za Ciebie i sie podziela , bo sam to raczej chyba albo nie myslisz albo sie nie dzielisz ;)
Grzecznie zapytałem. Tych panów akurat darze sporą sympatią i szacunkiem.

Jeśli masz jakiś problem z moim wywołaniem do tablicy to odpuść koleś. Nie potrzebujemy takich ludzi jak ty.

Otrzymane punkty reputacji: +357
Do góry Bottom