Bbrajan82, Nigdy nie ma pewniaków. Tydzień temu zawalili mecz dlatego zakładam, że dzisiaj już raczej wyjdą skoncetrowani aby nie stracić premiowanego miejsca co nie znaczy, że tego meczu nie zremisują lub nawet przegrają. Kurs 1,91.
33kropek, wspomniana Almeria tydzień temu tez miała o co grać i ledwo remis z ostatnia drużyna. Mecze po kursie 1,5 moim zdaniem nie warto grać. A kto zagrał to powodzenia.
A w Urugwaju Segunda Division Cerro - Juventud 0:1 58' sprobuje Cerro z X @2,60 i bts w meczu @1,95. H2h idealnie mi tu pokazuje na taki przebieg ale mogę się pomylić
To teraz Malmo jeszcze jedna i będzie 3 na 3 z tego meczu i będzie jeszcze piękniej . A myślę że to będzie kwestia czasu . Jest 0:2 i mają całą drugą połowę
No niestety, brakuje jej właśnie takiego opanowania w ważnych piłkach :/. Początek meczu więc mam nadzieję, że trochę się ogarnie przy swoim serwisie bo na returnie idzie nieźle.
bardzo podobny przebieg jak w meczu z Bencic. Szwajcarka miała 2:0 i 40:0 przy swoim podaniu i sie połamała to dało siłę Fernandez i wzięła mecz. Dziś Anisimova nie przełamała z 0:40 a za chwile sama oddała i też się szala przechyliła. Fajnie że Leylah gra dalej bo pokazuje że US open to nie jeden wybryk.
tak, barmka dla Realu to błąd Arnolda, on w ostatnim miesiącu w lidze angielkiej zrobił kilka podobnych błędów i śmieszą mie ekspercie którzy nazywają go jednym z najlepszych obrońców gdy zadaniem obrońcy jest bronienie a nie kreowanie akcji z przodu.
wracając do wczorajszego finału to jako kibic Liverpoolu wielkie brawa i szacunek dla Realu za wygranie rozgrywek. Nie był najlepszą ekipą, nawet w finale ale potrafili wykorzystać słabość rywali w odpowiednim momencie i wykorzystać swoje nieliczne sytuacje i to też jest sztuka.