brawo Dąbrowski, Peers dziś zagrał dno ale ona to jakiś odwiert zrobiła. Przy jej returnie nie zdobyli żadnego punktu to jest jakaś parodia. Wczoraj utopili mi ako grając bardzo dobrze a dziś wyglądali jakby chwile wcześniej wrócili z urodzin Igi.
Oglądałem Kasatkine, zupełnie nie rozumiem jak grająca w takim stylu zawodniczka mogła tak daleko dojść w tym turnieju, wta i generalnie poziom żeńskich sportów jest zenujacy
Narazie Japonia w pięknym stylu dała zarobić . A ja się przypatruje teraz meczowi w Tajwanie Tainan City - Taipower gospodarze i faworyci zarazem przegrywają do half time 0:2 . Myślę , że tu może być jakis zwrot akcji , a może i więcej brameczek
1:4 !!! Siedzi i over 4,5 !!! Brawo brawo i jeszcze raz brawo kolego który podawałem typ na 2:3 . Było blisko ale dzięki tobie dwa overku pobrane po pięknych kursach i oba siedzą !! Wielkie dzięki
Proszę o potwierdzenie czy dobrze rozumiem: superbet bonus 1300 zł tydzień bez ryzyka. Zagrałem za 1300 po kursie 1.81 Siadło wpadło 2100. Dziś jeśli zagram za całość 2100 po kursie 1.81 do wzięcia będzie 3000. Czy bonus będzie obrócony i środki będą do wypłaty? Będzie spełnione dwukrotny obrot po kursie minimum 1.80
larkspur, nikt nie twierdzi ,że były złe . I jeśli weszły to też dzięki ale poprostu ten kolega zainteresował jednak takim kursem , a przy okazji meczem . Ja dołożyłem jeszcze OV 4,5 po @1,5 i już więcej nie ruszam . Najlepiej niech wbija jeszcze jedna do polowy . I po połowie jedna i siedzi . Albo dwie w drugiej
Proszę o potwierdzenie czy dobrze rozumiem: superbet bonus 1300 zł tydzień bez ryzyka. Zagrałem za 1300 po kursie 1.81 Siadło wpadło 2100. Dziś jeśli zagram za całość 2100 po kursie 1.81 do wzięcia będzie 3000. Czy bonus będzie obrócony i środki będą do wypłaty? Będzie spełnione dwukrotny obrot po kursie minimum 1.80
TTejtum, nie wiem czy ten typ wejdzie ale 12' minuta i już 1;1 ja pograłem over 2,5 po 2,20 i raczej będzie easy . A spróbuję OV 4,5@2,20 Niigata - Kumamoto puchar Japonii .
@gubernator_nh, jeszcze lepszy dubel był w klubowych mistrzostwach Afryki w siatę kobiet kurs 25, a na live klejąc po pierwszym secie meczu o brąz w granicach 45 można było pobrać. Ale kto by się spodziewał.