>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

deepred deepred:
Nie wiem jak można być za kacapem
deepred deepred:
Daje Marin
adik1992 adik1992:
brawo Dąbrowski, Peers dziś zagrał dno ale ona to jakiś odwiert zrobiła. Przy jej returnie nie zdobyli żadnego punktu to jest jakaś parodia. Wczoraj utopili mi ako grając bardzo dobrze a dziś wyglądali jakby chwile wcześniej wrócili z urodzin Igi.
K kubaion:
No i tak jak sie spodziewalem, raczej szybki drugi set
psychol32 psychol32:
Pegula śpi na kasie może to kupić ;)
K kubaion:
Ojj obawiam sie o ten over gemowy Peguli :( To juz moze byc drugi set do jednej bramki
paga paga:
Podpisuję się pod Ori. Wygrał z kulawy ruskiem i zrobiono z Niego gościa. Sam gram w stronę Rublova.
Ori1995 Ori1995:
To ze z ruskiem wygrał który grał padline taką jak można to nazwać grą to ok
Ori1995 Ori1995:
Nw czemu kurs na ruska wzrasta z cilicem
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
W Tajwanie skończyło się 1:2
Pegula wygra chociaz jednego seta @2,45.
K karol666:
Belgijki po 2.00 można zagrać. Serbki dramatyczne
W Tajwanie Taiwan Steel - Taipower 1:2 76' ov 3,5 @1,80
M micoi:
Oglądałem Kasatkine, zupełnie nie rozumiem jak grająca w takim stylu zawodniczka mogła tak daleko dojść w tym turnieju, wta i generalnie poziom żeńskich sportów jest zenujacy
Narazie Japonia w pięknym stylu dała zarobić . A ja się przypatruje teraz meczowi w Tajwanie Tainan City - Taipower gospodarze i faworyci zarazem przegrywają do half time 0:2 . Myślę , że tu może być jakis zwrot akcji , a może i więcej brameczek
Podawałes*
1:4 !!! Siedzi i over 4,5 !!! Brawo brawo i jeszcze raz brawo kolego który podawałem typ na 2:3 . Było blisko ale dzięki tobie dwa overku pobrane po pięknych kursach i oba siedzą !! Wielkie dzięki
E eraserhead:
1:4
vodrinker vodrinker:
Będzie to 2:3, wchodzą podstawowi
psychol32 psychol32:
Dobra nigata dawać gola i keszujemy
Kumamoto 3 w 67' jeszcze jedna panowie i będzie naprawdę pięknie z tego meczu !!!
badgeer badgeer:
Poklikaj tam, że nie rozwiązało to Twojego problemu ;]
E eraserhead:
na początku jest z botem, ale jak ci nie rozwiąże problemu to przełączają na kogoś z obsługi klienta
D Dawidzior550:
Czy korzysta ktoś z tej stronki? Fixkupon.pl, wczoraj kupiłem Kupon indywidualny I wygrałem 330 zł na tenis live
larkspur larkspur:
Czat z botem jest...
badgeer badgeer:
Na superbecie jest czat na zywo. Zapytaj tam, nie chcemy Cię wprowadzić w błąd.
I isaacofuluru:
larkspur larkspur, To jest pytanie do obsługi klienta, nie do nas. Zawsze możesz też uważnie przeczytać regulamin.
larkspur larkspur:
Nikt nie gra w superbet???
larkspur larkspur:
Klasyczny łamak po prostu. Gdzie jak nie w Pucharze
Mało tego Kobe jeszcze w 90+1 na 3:2 i jeszcze to wzięli 😁
T tafcio93:
Grajcie, grajcie, nie zagrałem to wszystko teraz będzie wchodzić :d
Kobe 2 w 89' !!! Siedzi !!!
larkspur larkspur:
Proszę o potwierdzenie czy dobrze rozumiem: superbet bonus 1300 zł tydzień bez ryzyka. Zagrałem za 1300 po kursie 1.81 Siadło wpadło 2100. Dziś jeśli zagram za całość 2100 po kursie 1.81 do wzięcia będzie 3000. Czy bonus będzie obrócony i środki będą do wypłaty? Będzie spełnione dwukrotny obrot po kursie minimum 1.80
Dobra to ja spróbuję w innym meczu ale też w pucharze Japonii Kobe - Toyama faworyt przegrywa 1:2 81' spróbuję over 3,5 @1,95
E eraserhead:
larkspur larkspur, ja ruszyłem, dzięki! dzisiaj 5x japonia obstawiona, póki co na zielono wszystko
larkspur larkspur, nikt nie twierdzi ,że były złe . I jeśli weszły to też dzięki ale poprostu ten kolega zainteresował jednak takim kursem , a przy okazji meczem . Ja dołożyłem jeszcze OV 4,5 po @1,5 i już więcej nie ruszam . Najlepiej niech wbija jeszcze jedna do polowy . I po połowie jedna i siedzi . Albo dwie w drugiej 😁
larkspur larkspur:
larkspur larkspur:
Super bety to ja wam podałem tutaj ciekawe czy ktoś ruszył
T Tejtum, i OV 2,5 easy w 26 już wlazł . Super za typ to teraz OV 4,5 oby wlazł hehe . Dzięki za zwrócenie uwagi na ten mecz
larkspur larkspur:
Ktoś pomoże????
SolarisPL SolarisPL:
szef wrócił do typów dnia, maszyna ruszyła
T Tejtum:
kur za szybko. no ja mam over 2.5 i over 3.5 grubo. jak nie wejdzie 2-3 to sorki ;/ ehhhh
larkspur larkspur:
Proszę o potwierdzenie czy dobrze rozumiem: superbet bonus 1300 zł tydzień bez ryzyka. Zagrałem za 1300 po kursie 1.81 Siadło wpadło 2100. Dziś jeśli zagram za całość 2100 po kursie 1.81 do wzięcia będzie 3000. Czy bonus będzie obrócony i środki będą do wypłaty? Będzie spełnione dwukrotny obrot po kursie minimum 1.80
T Tejtum, nie wiem czy ten typ wejdzie ale 12' minuta i już 1;1 ja pograłem over 2,5 po 2,20 i raczej będzie easy 😁. A spróbuję OV 4,5@2,20 Niigata - Kumamoto puchar Japonii .
P p1otr:
psychol32 psychol32, na forbet jest zakład że Polska wygra po kursie 3.00 ale tylko do 50 zł
kubeq8 kubeq8:
Ty psychol możesz się zalogować na ten bet2u ?
psychol32 psychol32:
Wtedy chyba tylko x2 będzie opłacało się grać
psychol32 psychol32:
Już kurs nieopłacalny a jak okaże się że Walia będzie oszczędzać najlepszych to jeszcze poleci
P p1otr:
Dziś ukraina szkocja a walia gra ze zwycięzcą o awans do MŚ. Poczekam na składy, jak mówisz
P p1otr:
Ale jak Michniewicz młodzieży nawpuszcza? Wiem że bale i ramsey odpoczywają
P p1otr:
W niedzielę chyba
P p1otr:
Baraze do ms
P p1otr:
Ten ciężki temat ... może coś w stronę Polski pograć lepiej? Walia ma wazny mecz zaraz
T Tejtum:
SPADLO Z 65.00 z wczoraj, grajcie to za ile wlezie. powodzenia
T Tejtum:
Witam, podaje pewne info do gry. O 12 mecz Japonia Albirex Niagata - Kumamoto, dokladny wynik : Kumamoto wygra 3:2 kurs 41.00 na STS.
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, jeszcze lepszy dubel był w klubowych mistrzostwach Afryki w siatę kobiet kurs 25, a na live klejąc po pierwszym secie meczu o brąz w granicach 45 można było pobrać. Ale kto by się spodziewał.
marith marith:
A mnie djoko zatopil..
SolarisPL SolarisPL:
what a legend
robak007 robak007:
Nadal 💪 Bóg tenisa 😂 a więc Bóg zapłać 🤑🤑🤑
tony_parker tony_parker:
poskładał go w nieco ponad 4 godzinki
Do góry Bottom