Na automatach nie da sie wyjsc w dluzszej perspektywie na plus bo nie masz na wynik zadnego wplywu. Automaty sa po to zeby zarabiac na siebie a nie dawac innym hajs. Jakby bylo odwrotnie to juz dawno by poszli z torbami. To nie jest instytucja charytatywna tylko maszynka do zarabiania kasy dla wlasciciela.cytat z dnia 11 grudnia 2019 09:50 przez panna.rozgadanaJa grma tam na automatach, małe stawki, ale już 500 zł od października na plusie jestem . Grając drobno da się spokojnie tam wyjść na plus, ale kusza mnie wyższe stawki.
Dzięki za odpowiedź! Może masz racje - na razie zostanę na małych stawkach, zabawa i tak jest i może nie ma po co ryzykować wyzejcytat z dnia 11 grudnia 2019 13:32 przez ranczo0123
Na automatach nie da sie wyjsc w dluzszej perspektywie na plus bo nie masz na wynik zadnego wplywu. Automaty sa po to zeby zarabiac na siebie a nie dawac innym hajs. Jakby bylo odwrotnie to juz dawno by poszli z torbami. To nie jest instytucja charytatywna tylko maszynka do zarabiania kasy dla wlasciciela.
Ja tak działam na razie i nie narzekam, prezenty w tym roku będą fajniejszecytat z dnia 13 grudnia 2019 15:32 przez panna.rozgadana
Dzięki za odpowiedź! Może masz racje - na razie zostanę na małych stawkach, zabawa i tak jest i może nie ma po co ryzykować wyzej
U mnie po tych paru dniach teżcytat z dnia 20 grudnia 2019 16:47 przez mrmrk
Ja tak działam na razie i nie narzekam, prezenty w tym roku będą fajniejsze
Ruletka jak najbardziej.Sloty tak od czasu do czasu.cytat z dnia 21 listopada 2019 09:01 przez mrmrkDzięki! A jak już jesteś, to co jeszcze tam polecasz? Ruletka? Bo rozumiem, że pokera cały czas u nas nie ma?
Dzięki! To zadziałam, nowy rok nowa gra, byleby ruletka przyniosla mi farta!cytat z dnia 1 stycznia 2020 22:41 przez czlowiekzbuszu
Ruletka jak najbardziej.Sloty tak od czasu do czasu.