Dyscyplina: IO
Tenis Mężczyzn
Spotkanie: Roger Federer - Andy Murray
Typ: Liczba gemów powyżej 41.5
Kurs: 1.94
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Ależ to będzie mecz... Pamiętacie finał niedawnego Wimbledonu? Świetne widowisko, fantastyczny Federer i walczący jak lew Murray. Dziś powtórka. Ale to będzie jeszcze lepszy mecz, bo w mojej opinii Roger gra minimalnie gorzej, a Murray jest mocniejszy, bez problemów odprawił z kwitkiem Djoko (którego, nawiasem mówiąc, gra mnie obecnie nie powala). We wspominanym przeze mnie pojedynku padł wynik 3-1 dla Króla Rogera, rozegranych było 41 gemów. Dziś ten mecz będzie jeszcze bardziej wyrównany. Pamiętam łzy Murraya po finale... on dziś będzie latał po każdą piłkę. Federer na pewno będzie trochę bardziej zmęczony niż jego szkocki przeciwnik, wszak męczarnie z Del Potro miał niemałe. A tu jeszcze pojedynek do 3 wygranych setów... Ja oczekuję 5-setowego pojedynku, co zdecydowanie pokryje tę linię. Zresztą przy niewielkiej ilości przełamań uda się to zrobić nawet w 4 setach - obaj serwują b. dobrze (Federer 24 asy w pojedynku z Del Potro!). Myślę, że warto zagrać
PS. co do kursów na zwycięzcę spotkania - przy tym kursie chyba lepiej zagrać Murraya... i potem ewentualnie kontrować. Pozdrawiam
EDIT: Ależ epicki wpi***ol.