1,4K yebaka Użytkownik Lipiec 19, 2016 #81 Otrzymałeś moje na PW bo wysłałem a nie otrzymałem odpowiedzi jozzy
298 tommy83 Użytkownik Lipiec 19, 2016 #82 moze niech jozzy napisze w okolicach czwartku/piatku od kogo otrzymal dane, zeby byl jeszcze czas jesli ktos wyslal i jakos nie doszlo.
moze niech jozzy napisze w okolicach czwartku/piatku od kogo otrzymal dane, zeby byl jeszcze czas jesli ktos wyslal i jakos nie doszlo.
697,6K jozzy22 Użytkownik Lipiec 21, 2016 #83 Osoby które do tej pory nie wysłały swoich danych w celu otrzymania bonusu: ziroxXx,grzegorz89.89,belcio;wojtek88-16 Dodatkowo czekam na dane od mirek908. Jeśli się nie odezwie to bonus dostanie następny a mianowicie Kopciu
Osoby które do tej pory nie wysłały swoich danych w celu otrzymania bonusu: ziroxXx,grzegorz89.89,belcio;wojtek88-16 Dodatkowo czekam na dane od mirek908. Jeśli się nie odezwie to bonus dostanie następny a mianowicie Kopciu
697,6K jozzy22 Użytkownik Lipiec 24, 2016 #85 OK,dłużej nie czekam. Wysyłam liste Marcinowi. Spóźnialscy mieli wystarczająco dużo czasu. Dzieki wszystkim za udział w konkursie. Zwycięzcom GRATULUJE Co złego to nie ja
OK,dłużej nie czekam. Wysyłam liste Marcinowi. Spóźnialscy mieli wystarczająco dużo czasu. Dzieki wszystkim za udział w konkursie. Zwycięzcom GRATULUJE Co złego to nie ja
0 ozik90pl Użytkownik Lipiec 25, 2016 #87 Nagroda już doszła, jeśli można wiedzieć, to jakie są warunki obrotu?
365 wall Użytkownik Lipiec 26, 2016 #94 u mnie też, dziekuje - bardzo sprawnie! dołączam się do pytania o obrót ????
124 hajduk Forum VIP Sierpień 3, 2016 #96 Pytalem na chacie o obrot: 1 raz po kursie 1,5 Kliknij aby rozwinąć... Czy ktoś może to potwierdzić? Bo chyba nie bardzo... No chyba, że ako jest potrzebne, bo singlami obracam lub gdzie sprawdzić jak wygląda obrót.
Pytalem na chacie o obrot: 1 raz po kursie 1,5 Kliknij aby rozwinąć... Czy ktoś może to potwierdzić? Bo chyba nie bardzo... No chyba, że ako jest potrzebne, bo singlami obracam lub gdzie sprawdzić jak wygląda obrót.
M 20,3K musampha Użytkownik Sierpień 3, 2016 #97 Ja moge potwierdzic bo juz wyplacilem i nie bylo problemu. Gralem singlami. Obrot podadza tylko na chacie
Ja moge potwierdzic bo juz wyplacilem i nie bylo problemu. Gralem singlami. Obrot podadza tylko na chacie
298 tommy83 Użytkownik Sierpień 4, 2016 #98 u mnie 'promotion pay out' w wyciagu konta pojawilo sie po obroceniu prawie x3 kwoty bonusu.
53,1K TommyTSW Forum VIP Sierpień 5, 2016 #99 ja też miałem zmrożoną kasę po obrocie ale napisałem na chacie i zrobili korektę.