carlito
Użytkownik
Witam!
Po długiej przerwie w grach zarówno w Lolu jak i w CS'ie mam dla was konkurs, do wygrania jest giftcard 20$ w EGB.com!
Regulamin:
Proszę, aby posty były pisane schematem:
EU LCS
1. Fnatic vs. Origen - zwycięzca meczu ( nazwa drużyny albo 1/2)
2. Elements vs. G2
3. H2k vs. Giants
4. Splyce vs UoL
5. Vitality vs. Roccat
6. Giants vs. UoL
7. Splyce vs. Elements
8. Vitality vs. Fnatic
9. H2K vs. Origen
10. G2 vs. Roccat
NA LCS
11. TSM vs. CLG
12. C9 vs. Immortals
13. Dignitas vs. NRG
14. Renegades vs. Team Liquid
15. Echo Fox vs. Team Impulse
16. Renegades vs. NRG
17. Dignitas vs. CLG
18. TSM vs Team Liquid
19. Echo Fox vs. C9
20. Immortals vs. Team Impulse
Zapraszam do udziału w zabawie, do wygrania jest kwota 20$ jako giftcard w EGB, a jedyny warunek to posiadanie tam konta!
Po długiej przerwie w grach zarówno w Lolu jak i w CS'ie mam dla was konkurs, do wygrania jest giftcard 20$ w EGB.com!
Regulamin:
- Wygrywa osoba która zdobędzie największą ilość punktów, jeżeli 2 osoby będą miały tą samą ilość punktów, wygrywa osoba, która pierwsza dodała post w tym temacie.
- Należy wskazać wygranych pierwszego tygodnia LCS'ów, za wskazania każdego wygranego, osoba dostaję 1 pkt., za błędne wskazanie - 0 pkt. Łącznie do zdobycia 20 pkt.
- Aby brać udział w konkursie, trzeba mieć założone konto w EGB.com przed napisaniem posta!
- http://egbaffiliates.com/track?aff_id=44]>>Jeśli nie masz jeszcze konta w EGB, zarejestruj się pod tym linkiem!<<[/url]
- Edytowane posty nie będą brane pod uwagę, jeżeli chcesz edytować post, zgłoś to moderatorowi (najlepiej mi) przed rozpoczęciem meczu!
Proszę, aby posty były pisane schematem:
EU LCS
1. Fnatic vs. Origen - zwycięzca meczu ( nazwa drużyny albo 1/2)
2. Elements vs. G2
3. H2k vs. Giants
4. Splyce vs UoL
5. Vitality vs. Roccat
6. Giants vs. UoL
7. Splyce vs. Elements
8. Vitality vs. Fnatic
9. H2K vs. Origen
10. G2 vs. Roccat
NA LCS
11. TSM vs. CLG
12. C9 vs. Immortals
13. Dignitas vs. NRG
14. Renegades vs. Team Liquid
15. Echo Fox vs. Team Impulse
16. Renegades vs. NRG
17. Dignitas vs. CLG
18. TSM vs Team Liquid
19. Echo Fox vs. C9
20. Immortals vs. Team Impulse
Zapraszam do udziału w zabawie, do wygrania jest kwota 20$ jako giftcard w EGB, a jedyny warunek to posiadanie tam konta!