Baqu
Forum VIP
bez takich zachowań proszęJaka wojna jaki front. Wincyj telewizji oglądaj
link tutaj
analiza zawodnika ponizej:
How GOOD is Antonio Nusa? ● Tactical Analysis | Welcome to Brentford! (youtube.com)
bez takich zachowań proszęJaka wojna jaki front. Wincyj telewizji oglądaj
Moim zdaniem totalny bezsens. W meczu piłkarz drużyny A może otrzymać 10 min. zawieszenie a za chwilę z drużyny B czerwoną kartkę a nikt na stadionie czy przed TV nie będzie wiedział kto co sędziemu powiedział. Poprzez taki podany przykład może być wprowadzona jeszcze większa nerwowość w dalszej części meczu. Oczywiście teraz też jeden może otrzymać żółtą kartkę a drugi czerwień ale wydaje mi się, że to wprowadzi jeszcze więcej zamieszania podczas meczu."The Telegraph": W Pucharze Anglii już niedługo zostanie testowo wprowadzona NIEBIESKA KARTKA!
Obejrzenie niebieskiego kartonika skutkować będzie 10-minutowym opuszczeniem murawy, a otrzymać go można za np. zbyt mocny sprzeciw
Jesteście za czy przeciw?. Ja jestem stanowczo przeciw. Po raz kolejny będą dyskusje, że niektóre drużyny będą faworyzowane. Po drugie jestem ciekaw jak sędziowie będą interpretować ''mocny sprzeciw''.
W Niedzielę Wielkanocną finanse Evertonu ponownie znalazły się pod lupą, gdy ujawniono stratę za sezon 2022–2023, która była prawie dwukrotnie większa w porównaniu z rokiem poprzednim.Kara dla Evertonu zmniejszona z -10pkt do -6pkt i w efekcie awans na 15. miejsce w tabeli!