Dziś zakończenie przedostatniej kolejki Bundesligi zatem czekamy na wielkie emocje tym bardziej że mamy mecze z udziałem Bayeru i Bayernu,
Bochum- Bayer
Typ: BTS + over 2,5
Kurs: 1,75
Fortuna
Idę w tym spotkaniu w bramki bo oba zespoły mocno ofensywne. To spotkanie ma ciekawy smaczek bo Bayer walczy o 50 mecz bez porażki w meczu o stawkę a z drugiej strony mamy fakt iż ostatnim meczem, jaki Bayer przegrał był mecz z ...... Bochum 27 maja 2023, także historia może zatoczyć koło, czy tak będzie? Zobaczymy za kilka godzin. Natomiast ja tutaj spodziewam się ciekawego widowiska, Bayer gra tylko albo i aż o śrubowanie rekordu meczów bez porażki, natomiast uważam że znając Alonso znów zobaczymy dziś sporo rotacji.
Bochum w zasadzie potrzebuje punktu aby zapewnić sobie utrzymanie bez konieczności walki o baraże, zatem remis tak naprawdę urządza obie drużyny. Co do bramek to Bochum strzelało gola w każdym domowy meczu w tym sezonie i liczę że na zakończenie rozgrywek przed własnymi kibicami również nie zawiodą, potencjału Aptekarzy nie trzeba przedstawiać, 82 bramki po 32 kolejkach mówią same za siebie.
Bochum wygra dowolną połowę @ 2,43 Foruna
Bochum over 1,5 @ 2,58
Remis @ 4,30
Bochum do przerwy/ Bochum lub remis na koniec meczu @ 5,30 Fortuna
Odnośnie spotkania Bayernu trzeba poczekać na wyjściowe składy, chciałem grac Bayern do przerwy ale pod znakiem zapytania stoi występ: Kane`a, Sane, Comana czy Musiali także czekamy na pierwszą jedenstkę.