sumada90
Forum VIP
W drugim meczu 1/8 zagrają także piłkarze z Ameryki Południowej. Kolumbia po trzech zwycięstwach w grupie wydaje się być naładowana pozytywną energią przed meczem z Urugwajem. Co prawda grupa, w której rywalizowali Kolumbijczycy, nie była bardzo wymagająca, jednak swoim stylem pokazali, że stać ich na sprawienie miłej niespodzianki. Trener Pekerman swoją myśl taktyczną opiera na oddaniu piłki przeciwnikowi i czekaniu na kontrę. A te w wykonaniu piłkarzy są zabójcze. Szybkość zawodników grających z przodu formacji świetnie odpowiada sposobie gry jaki proponuje trener. Dużą wartość w zespole zyskał Cuadrado, który przewodzi w tabeli zawodników asystujących. Jednak ten piłkarz nie tylko tym żyje. Sam potrafi przeprowadzić indywidualną akcję strzelając na bramkę.
Urugwajowi udało się prześlizgnąć przez ciężką grupę wygrywając w końcówce w Włochami. Trzeba jednak powiedzieć jak wiele drużyna zawdzięcza Suarezowi, którego zabraknie. Jego obecność na boisku odmieniła pozytywnie zespół. Wydaje mi się, że dziś wszystko może wrócić do tego co było w pierwszym meczu z Kostaryką. Cavani sam nie potrafi się odnaleźć, a gra z Forlanem się nie układa. Urugwaj może być zmuszony do gry piłką, a i tu brakuje zawodników którzy by poprowadzili zespół pod bramkę rywala. Myślę, że w dzisiejszym meczu nawet strzelenie gola rywalowi nie będzie proste, a co dopiero mówić o zwycięstwie.
Moje typy:
Kolumbia wygra 2,05 WilliamHill
Urugwaj (+5%) posiadanie 1,91 Betsson
Urugwajowi udało się prześlizgnąć przez ciężką grupę wygrywając w końcówce w Włochami. Trzeba jednak powiedzieć jak wiele drużyna zawdzięcza Suarezowi, którego zabraknie. Jego obecność na boisku odmieniła pozytywnie zespół. Wydaje mi się, że dziś wszystko może wrócić do tego co było w pierwszym meczu z Kostaryką. Cavani sam nie potrafi się odnaleźć, a gra z Forlanem się nie układa. Urugwaj może być zmuszony do gry piłką, a i tu brakuje zawodników którzy by poprowadzili zespół pod bramkę rywala. Myślę, że w dzisiejszym meczu nawet strzelenie gola rywalowi nie będzie proste, a co dopiero mówić o zwycięstwie.
Moje typy:
Kolumbia wygra 2,05 WilliamHill
Urugwaj (+5%) posiadanie 1,91 Betsson