Wcale nie musi być niespodzianek w tej fazie rozgrywek. W Lidze Mistrzów pierwszy raz w 1/8 przeszli wszyscy zwycięscy grup i zanosi się na to samo w MŚ. Nigdy tego 'nie grali' jeszcze.Mundial
Godzina: 22:00
Spotkanie: Belgia vs USA
Typ: USA awans
Kurs: 2,88
Buk: Bet365
Za Nami juz 6 cwiercfinalow i ani jednej niespodzianki. Chyba na osiem meczy jeden faworyt musi odpasc w 1/8. Mudial w Brazyli obfituje w niespodzianki. Anglia, Wlochy, Hiszpania i Portugalia nawet nie wyszly z grupy. Pewnie wiekszosc to zauwazyla ale to juz jest drugi turniej z rzedu kiedy druzyna z Europy nie idzie. Moim zdaniem dzisiaj Belgia tez pojedzie do domu mimo ze wygrali teoretycznie slaba grupe z kompletem punktow. Zrobili ogromne postepy w ostatnich latach ale sa troche przeceniani. Z Algieria wymeczyli zwyciestwo co jest ich najwiekszym plusem, bo Ruscy na turnieju byli bez formy, a o grze Korei moze swiadczyc pierwsza polowa z Algieria- pogrom. Amerykanie w grupie szczesliwie wygrali Ghana oraz pechowo zremisowali z Portugalia. Z Niemcami przegrali choc oprocz poczatkowych minut meczu byli w miare rownorzednym rywalem. Trzeba pamietac ze po zwyciestwach(Belgia) obrasta sie w piorka, a porazki(USA) motywuja do wiekszej pracy. Szykuje sie na pierwsza i jedyna niespodzianke w 1/8 gdyz Argentyna z dziurawa obrona Szwajcarow nie powinna miec zadnych problemow
Jak na ten mundial to mamy sporo niespodzianek. Wyleciała Hiszpania, Włochy i Anglia, a z tej najgorszej grupy wyszła Kostaryka o której w "Piłce Nożnej" pisano, że to totalny outsider i nie ma raczej szans na choćby 1 pkt w grupie. Jak wiemy Kostaryka gra dalej.... Limit "niespodzianek" mam nadzieję, że się wyczerpał, bo nic tak nie martwi nas graczy i nie cieszy buki jak niespodzianki. Ile osób wczoraj wtopiło na Niemcach, szczególnie na LIVE to głowa mała. Co do meczu to USA zagrało w ostatnim tragicznie, zgadzam się jednak, że oceniam szanse Belgii i Niemiec 50/50, ale ze wskazaniem na Belgię, która mimo wszystko powinna awansować dalej.Wcale nie musi być niespodzianek w tej fazie rozgrywek. W Lidze Mistrzów pierwszy raz w 1/8 przeszli wszyscy zwycięscy grup i zanosi się na to samo w MŚ. Nigdy tego 'nie grali' jeszcze.
Odpadnięcia faworytów zaczną się w Ćwierćfinale. Jutro myślę, Argentyna i Belgia pójdzie dalej, ale w piątek z grubej rury zaczniemy ????
Wylecą Niemcy i Brazylia IMO.
Dokładnie zgadzam sie z tym typem, można też nieco bezpieczniej również w Bet365 under 0.5 do 33 minuty.Belgia - USA
TYP : poniżej 0,5 gola w pierwszej połowie
2,25 Bet365
Ten zakład na tych mistrzostwach wchodzi jak w masło.
Nie mam pojęcia skąd to się bierze, ale w ostatnich meczach już kilka razy przymierzałem się do tego typu, ale stwierdziłem dziś na Argentynie i wczoraj na Niemcach, że nie...przecież oni strzelą w 1 połowie.
Nic takiego się nie dzieje...a szkoda, bo można było trochę zarobić.
Tym razem już nie odpuszcze i stawiam zdecydownie, że pierwsza połowa skonczy się wynikiem 0:0.
Wydaje mi sie, że Belgia już pokazała na tych mistrzostwach, że zaczyna grac dopiero od 70min co tylko utwierdza mnie w tym typie.
Jesl chodzi o USA to pewnie wyjda z bojowym nastawieniem, ale trzeba pamietac, że nie sa faworytem i z pewnosia w pierwszej polowie będzie taka kopanina jak codziennie.
Dla mnie warto to pograc, bo kurs bardzo atrakcyjny !